Dak eraf!

Op dit eigenste moment vliegen mijn duurbetaalde (want wat aan een huis is goedkoop) oude dakpannen door de lucht de vrachtwagen van de dakwerkers in. En dat allemaal terwijl ik kilometers verder op mijn werk zit. Ik ben er niet gerust in. En naar wat ik van het thuisfront hoor, onze honden nog minder! ’t Zijn geen helden, die twee…

Als alles vlot verloopt, zouden we morgenavond al een spiksplinternieuw dak moeten hebben. Ik ben zeer benieuwd, dat spreekt.

Vandaag dus ontzettend veel werk, duizend dingen te regelen met duizend verschillende personen, je hebt zo van die dagen dat alles samen lijkt te komen… Bovendien al drie nachten op rij slecht geslapen, gisteren omdat ik te veel adrenaline in mijn lijf had na de concerten van Malibu Stacy, A Brand en The Subs in de Vooruit. Verslag volgt nog, eerst werken.

2 gedachten over “Dak eraf!

  1. ge mocht van mij nog gerust blijven shaken hoor! in feite was het een ideale gelgenheid om nog eens te dansen, maar wij warne maar aan ‘tdenken dat we voeg op moesten lol
    een nieuw dak daar moet ik eens komen op springen ooit

    Like

  2. Hi, i just tried to read your blog with a net translator and it’s quite fun ‘cause the translator is realy bad and the result is a non sense text. But i could understand you have a new roof?
    🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.