Sneeuw

Zaterdag wat gerelaxt. Met de honden gaan wandelen, de krant gelezen, aan de lokroep weerstaan om nog eens te gaan shoppen en ’s avonds gezellig binnen naar de DVD ‘The Queen’ gekeken. Met de Figo in mijn armen en mijn wederhelft aan mijn voeten. Gezelliger kan niet.

Zondag noodgedwongen gekuist. Was maanden geleden. Ik heb een ongelofelijke hekel aan kuisen… Ineens ook de was en de strijk gedaan en de diepvries en frigo ontdooid. Wat een rotkarweitje…
’s Avonds waren we uitgenodigd om te gaan steengrillen bij de schoonfamilie, maar nadat we twee straten ver waren gereden snel rechtsomkeert gemaakt en stapvoets weer naar huis gereden. Twee keer slippen om twee straten tijd, da’s veel te gevaarlijk. De steengrill is dus helaas zonder ons doorgegaan…
Gelukkig was Jeronimo ook gestrand en net als ons zonder veel vers voedsel in de pas ontdooide frigo, dus zijn we een heel lekkere pizza gaan eten samen. Misschien nog gezelliger dan die steengrill, lol.

Ik heb mijn moeder trouwens een bonsai-boompje laten halen in de Aldi voor mij. Ik zag dat staan in het reclameblaadje, en moest er dan maar eentje hebben. Nu hopen dat ik zo’n leuk ding in leven kan houden, want ik heb verre van groene vingers. En de honden knabbelen al eens aan mijn ene nog levende plant!

Voor de rest vandaag een nieuwe rok aan. Zo’n superleuk ding met twee verschillende lengtes en patroon. Echt iets tof. Toch mis ik al het comfort van de eeuwige handige jeans. Zo hebben enkele van mijn rokken de neiging te gaan ‘plakken’ aan mijn broekkousen, wat zo’n mottig resultaat heeft. Die rok kruipt dan zo lelijk naar omhoog en plakt tussen je benen en je loopt die een ganse dag goed te trekken. Is dit misschien waarom vrouwen vroeger onderrokken droegen…?

2 gedachten over “Sneeuw

Reacties zijn gesloten.