Straks Sigur Rós

Maar eerst nog een verkwikkende douche en wandeling met de honden! Het concert is uitverkocht, dus hopelijk slagen we er nog in goede plaatsen beneden te veroveren, en worden we niet veroordeeld tot zitplaatsen ergens op een balkon. Ik hou niet bijster veel van Vorst Nationaal; slecht geluid, zo goed als geen parking, lelijke bunkerzaal, maar niettemin heb ik enorm zin in vanavond!

Gisteren een ware zoektocht geleverd. Mijn wederhelft had voor mij Senseo hot chocolate pads gekocht, maar geen padhouder. In de Colruyt bleek het handige pakket met gratis padhouder uitverkocht, in de Match was er helemaal niets te bespeuren en bij Blokker hadden ze enkel de expresso-padhouder. Uiteindelijk in een elektrohandel dan toch voor 5€ de juiste padhouder gekocht en gisterenavond eindelijk die tas warme choco kunnen drinken.

Vrijdag studiedag gehad in het Vlaams Parlement, was meteen de eerste keer dat ik er kwam. ’t Was dik in orde, vrij interessante sprekers, enkele nieuwe onderwerpen aangeraakt en uitstekende catering. En als kers op de taart om 17u al thuis. Fijne afsluiter van een drukke werkweek. Ik kijk al op tegen morgen, wanneer de chaos weer zal losbarsten…

Een gedachte over “Straks Sigur Rós

Reacties zijn gesloten.