Volle vaart vooruit

Zaterdag een onvoorstelbaar drukke dag gehad, maar ook veel gedaan gekregen, niet hopeloos moeten rondcrossen, maar doelgericht van de ene locatie naar de andere en mooi de hele to-do-lijst afgewerkt. Bijvoorbeeld:

– om 9u15 stond ik al aan het administratief centrum om mijn nieuwe identiteitskaart op te halen, en ik moest zowaar niet aanschuiven, geen seconde, nooit eerder meegemaakt. Wel een prutsding, die e-id, ben benieuwd hoe lang het gaat duren eer ik dat kaartje verlies…
– Vandaar naar de Fortis, en daar al mijn rekeningen afgesloten. Na 29.5 jaar klant geweest te zijn, ben ik daar weg, eindelijk.
– De Standaard gekocht en het bijhorende architectuurboek, schitterende reeks trouwens.
– Ons Fnac lidmaatschap verlengd aan een voordelige prijs.
– Bij AS Adventure in de promo eindelijk een mooi regenvestje gekocht. Ik was daar al drie jaar naar op zoek, maar vond ze altijd ofwel te lelijk ofwel te duur. Nu heb ik een heel leuk van Jack Wolfskin, aan 35€ korting dan nog wel. Heb er maar ineens een warme fleece van hetzelfde merk bijgekocht. Kwestie van voorbereid te zijn op de winter!
– Mijn wederhelft heeft dan nog een paar superleuke Campers gekocht, en maar liefst drie broeken aan elk -50%. We hebben allebei dus goed geshopt…

De rest van de dag dan opgevuld met wassen en strijken, koken en eten, wandelen met de honden en werken voor het Project, En dan ’s avonds naar Quills, een stuk van De Roovers over de Markies de Sade. Mijn verslag daarvan lezen jullie op de vertrouwde plek.

Een gedachte over “Volle vaart vooruit

Reacties zijn gesloten.