8/8/8 populairder dan 7/7/7

Met 27 koppels waren we op onze trouwdag een jaartje geleden. Een absoluut record leek me. Ik was dan ook een beetje verwonderd toen ik net op de Standaard online las dat er op 8/8/8 nog meer koppels gaan zijn, maar liefst 32…
Het rare vind ik vooral dat ‘onze dag’ een zaterdag was, toch dé trouwdag bij uitstek, waar 8/8/8 een vrijdag is. En blijkbaar wordt er NU reeds gereserveerd voor 9/9/9, een woensdag nog wel. Best wel grappig!

Doet me er ook aan denken dat toen ik mailde naar de stad Gent om te vragen of ze op 7/7/7 de trouwuren zouden uitbreiden (normaal kan er op zaterdag enkel getrouwd tussen 9 en 11u), ik een negatief antwoord kreeg, dat was absoluut niet mogelijk, waar ze anderhalf jaar later in de praktijk hun uren uiteraard wél serieus hadden uitgebreid, en ze dit jaar opnieuw zowel in de voor- als in de namiddag trouws plannen. Toch wel fijn dat ze mensen die kans geven!

2 gedachten over “8/8/8 populairder dan 7/7/7

  1. ik moet naar een trouw op 8/8/8, niet omwille van de toffe cijfercombinatie maar omdat het de verjaardag van de bruidegom is. Heel vroeg wel, 9u, en daar breien ze een dag vol verrassingen aan vast.

    Like

Reacties zijn gesloten.