Contract

Donderdag kreeg ik out of the blue (zonder bijvoorbeeld eerst eens langs te komen op mijn bureau om het goede nieuws te vertellen) (maar hé, je hoort me niet klagen) een contract onder de neus geschoven. Aangezien ik niets had gehoord van de directrice, dacht ik eerst dat het vals alarm was; ik wist dat het contract klaarlag, maar dat er niets getekend zou worden zonder de handtekening van de minister wat betreft de verlenging van mijn projecten, en ik dacht al dat het secretariaat geblunderd had. Dat was echter niet het geval, of toch niet helemaal; het contract mocht wel degelijk getekend worden, ik mag dus ook het komende jaar voltijds werken, alleen ontdekte ik pas thuis dat er toch nog een blunder in het spel was… De aanvangsdatum van het contract was 01/08, en ik was niet echt van plan een maand gratis te werken, dus ondertussen is een nieuw contract opgestuurd naar iemand van de raad van bestuur en is tegen volgende week ook alles wettelijk helemaal in orde. Niet dat ik me daar zorgen over maak, heb hier in het verleden al eerder wekenlang zonder contract gewerkt, en uiteindelijk komt het allemaal wel in orde, een mens moet alleen geduld hebben.

Goed nieuws dus, om niet te zeggen uitstekend nieuws, want mijn projecten liggen me nauw aan het hart en ik ben echt enthousiast dat ik er nog een jaar aan kan verderwerken.

Het enige nadeel is mijn verlof, berekend op 2007, waarin ik 7 maanden deeltijds heb gewerkt. Ik heb dus amper 17 verlofdagen, waarvan er reeds 8 gespendeerd zijn in New York, 5 gereserveerd voor Frankrijk in september en 1 voor Pukkelpop, wat ervoor zorgt dat er slechts 3 overblijven voor de resterende 6 maanden. Oftewel voor het eerst in jaren geen verlof voor de Gentse Feesten en geen kerstvakantie. Dat zal wel een beetje pijn doen…

2 gedachten over “Contract

Reacties zijn gesloten.