Tax on web

Voila, onze belastingen zijn binnen, voor de eerste keer sinds we samenwonen te vroeg (meestal waren we bij de aanschuivers die ze de avond voor de deadline altijd op het nieuws tonen, en een jaar waren we zelfs een dag te laat), en ook voor de eerste keer via Tax on web. Absoluut voor herhaling vatbaar is dat, snel, gebruiksvriendelijk, en de helft van de getallen is al ingevuld. Je krijgt meteen ook een schatting van hoeveel je gaat moeten bijbetalen/terugtrekken. Zeker voor herhaling vatbaar!

En nu eten; spinaziepuree met eitjes, lekker!!!

6 gedachten over “Tax on web

 1. Wij sturen onze aangifte ook via Tax-on-Web door. ’t Is inderdaad simpel en ’t meeste staat al ingevuld wat het dubbel zo handig maakt.

  En verder lees ik op bijna elke blog die ik lees over eten. Is dat altijd zo? Of let ik er nu gewoon zelf extra hard op?

  Er is ’n antwoordje in de maak op de vragen die je stelde over de sapvastenkuur. 😉

  Like

 2. Ik stond vannacht inderdaad in de regen, en ik had het niet eens door!
  Ja, de sociale sector, zwijg er mij van. Mijn madam werkt er ook in (kliniek halle), en we wachten nog steeds vol ongeduld op die ooit beloofde 13de maand. Congégeld was ook weer gene vette…

  Like

 3. Ook tax on web hier. Heb meteen ook aangevinkt dat men volgend jaar geen papieren exemplaar meer moet opsturen naar hier !

  Like

Reacties zijn gesloten.