Werchter en Pukkelpop

Nog steeds geen nieuws over verlenging contract, en maandag loopt mijn huidig contract af. Het nieuwe ligt klaar, maar wordt niet officieel ondertekend zo lang de minister geen groen licht geeft, want anders hebben ze de middelen niet om me te betalen. Duimen dus, nog steeds.

Gisterenavond kreeg ik een mail dat er opnieuw tickets zijn vrijgekomen voor de uitverkochte dagen van Rock Werchter. Eigenlijk had ik al geen zin meer, maar ik wil graag Kings of Leon zien, en mijn wederhelft gaat wel graag naar The Editors enzo, en dus hebben we vandaag nog tickets besteld.

Eveneens combitickets gekocht voor Pukkelpop. Combitickets zeg ik u, terwijl ik helemaal de energie niet meer heb om drie dagen naar een festival te gaan. Ik word oud… Niettemin, we hebben combitickets, en ik ga voor The Killers, The Gutter Twins, Arsenal, Das Pop, A Brand en Bloc Party.

Het enige nadeel aan dat onverwachte Werchterticket, is dat mijn zin om nog naar het Cactusfestival gegaan min of meer verdwenen is. Ik zit in elk geval te twijfelen; ik wil dolgraag Pinback nog eens zien, maar aan de andere kant heb ik ze enkele maanden geleden al live gezien in Trix, en twee festivals zo kort na elkaar,…? Voorlopig hebben dus dus nog geen kaarten voor Cactus, al heb ik uit stil protest tegen mezelf wel de hele namiddag naar Pinback zitten luisteren, lol…

Net gegeten, honden gewandeld, sebiet naar de cinema. We spreken al twee maand van eens naar de film te gaan, raken er nooit, hoog tijd dus om daar verandering in te brengen. Anders hangen we toch maar weer een avond in onze zetel…

2 gedachten over “Werchter en Pukkelpop

  1. wordt ook in de zetel gehangen maar mijn maat komt om 23u uit het hospitaal en dan ga ik nog even buiten 😉

    hoeplijk al ok met je contrct! :-))

    Like

Reacties zijn gesloten.