Moe

Ik ben moe, supermoe, eindeloos moe… Moet op de trein alle moeite van de wereld doen om niet te diep in slaap te sukkelen en mijn halte te missen. Zeven uur slaap, ik ben er echt niet voor gemaakt…

Mijn leven bestaat nog steeds uit opstaan, naar’t werk, 8u keihard werken, naar huis, eten, afwassen, uurtje tvkijken, slapen. Niet bepaald opwindend, maar het is nu eenmaal zo.

Goed nieuws, officieel blijft de deadline 30/06, maar officieus is tot een weekje uitstel mogelijk. Toch blijf ik ernaar streven tegen maandag 99% van het werk af te krijgen, zodat ik de extra tijd kan spenderen aan het verwerken van de aanmerkingen van de mensen die gaan nalezen en het geheel nog beter maken. Maar de basistekst, die wil ik eigenlijk morgenavond helemaal klaar hebben. Het zal dus nog een dag serieus zweten worden… Maar het weekend is in zicht, en als ik vannacht deftig kan slapen, dan zie ik het allemaal nog wel zitten.

Ondertussen hebben we dus ook een nieuwe muis gekocht voor de pc. Ik wou het allergoedkoopste model, maar mijn wederhelft stond erop toch iets deftig te kopen. Het werd een lasermuis, mét draad nu, geen draadloos gezever meer voor ons, van een kleine 40€. Hij voelt alleszins prettig aan, en is hopelijk een langer leven beschoren dan zijn niet zo illustere voorganger.

Vandaag werd de dochter van mijn broer trouwens een jaar. Is al maanden geleden dat ik de spruit nog gezien heb, wordt dus hoog tijd voor een verjaardagsbezoekje.

En nu dus wat in de zetel hangen en tv kijken.

4 gedachten over “Moe

 1. to my world of no sleep 😉 heel dne tijd muggenjacht, een kleintje kun je nog negeren maar zo’n enrm agressief beest dat je nooit vindt tot 4u40 in de morgen achtervolgen :s
  ik hou me ook rustig, gelukkig is min weekend al begonnen

  Like

 2. Archief doorlezen vleervinder; dat staat hier niet voor niets. hier en daar kom je wel wat te weten over Josie; een heel goed mens mijn inziens.

  Voor de rest is deze tekst en de laatste berichten erg herkenbaar voor mij; het lijkt wel mijn eigen situatie van 10 jaar geleden…

  Bedankt ook om me eraan te herinneren dat ik ook een muis moet kopen. Voor mijn poes 😉

  Groeten!
  Roen

  Like

Reacties zijn gesloten.