Seek and destroy

‘Stille waters, diepe gronden’, zo refereerde een collega aan mij toen ik haar vanmiddag over mijn kleine woede-aanval van gisterenavond vertelde. Het zit zo; ik wou om elf uur ’s avonds nog eens mijn mail checken omdat ik wachtte op een e-mail ivm Gratis in Gent, en net toen ik inlogde en kon zien dat er plots nog veel meer werk was dan verwacht (de nieuwsbrief wordt klokslag twaalf uur automatisch verstuurd), gaf mijn draadloze muis het leven. Eerst sputterde ze nog wat, maar het vervangen van de batterijen gaf geen beterschap, en na nog wat kleine opspootjes van leven doofde haar rode levenslicht volledig.
Ondertussen was ik zo gefrustreerd, wanhopig en boos geraakt dat ik na wat geroep en gebonk met de arme muis het ding uit pure frustratie door de living keilde, wat helaas geen wederopstanding bracht, echter wel het tegendeel. Zucht.

Ik kom dus niet altijd 100% over zoals ik echt ben, maar he, wie wel! Zo kan ik thuis dus behoorlijk wat roepen en vloeken als er iets mij niet aanstaat, ik geloof in een potje brullen en ruzie maken op gezette tijden ;-). Maar evengoed schrok ik toen de directrice me deze middag zei dat ik tijdens mijn presentatie vrijdag zelfzeker overkwam, terwijl ik inwendig stond de sterven van de zenuwen. Blijkbaar kom ik zelden zenuwachtig over als ik zoiets moet doen, alhoewel ik bepaald geen liefhebber ben van spreken in het openbaar!

Maar kom, eind goed al goed, mijn wederhelft kan zich eindelijk die gesofisticeerde muis kopen waar hij op zijn Age of Empires Forum al maanden van spreekt, en wat betreft mijn voltijds contract ziet het er goed uit! Laat de zomer beginnen!!!

4 gedachten over “Seek and destroy

 1. ving figo de muis toen je hem door de living keilde? ik heb u nog nooit brullend boos gezien… :-))
  conclusie:; everybody happy nieuwe mluis, nieuw contract en complimentjes op ‘twerk 🙂

  Like

 2. voor de geïnteresseerden, een logitech MX400, een standaard lasermuis. Vligger en nauwkeuriger dan een gewone optische muis.
  Spijtig genoeg dus niet de MX518 of G5/G9 met flashy flikkers en special gamers knoppen.
  Maar het stopt ergens zeker…

  Like

Reacties zijn gesloten.