Oef…

De presentaties vrijdag zijn goed geweest. Een hele opluchting! Voormiddags was het wel meer dan een uur wachten op het telefoontje van het secretariaat dat het aan mij was. Dan die zaal in, vol starende, maar niet onvriendelijke blikken. Ik moest mijn beide projecten voorstellen, en normaal gezien kreeg ik tussen beide een kleine adempauze, maar omdat een collega die eveneens moest opdraven extra voorbereidingstijd nodig had, moest ik beide presentaties in een adem doen. Ik vond het niet echt erg, dan was ik er ineens vanaf…

Er kwam weinig reactie van het publiek, dus kon ik moeilijk inschatten hoe ik het er vanaf had gebracht, maar tijdens mijn middagpauze kwam de directrice wel vertellen dat ze tijdens de lunch nog veel vragen had gekregen en dat iedereen zeer enthousiast was, toch een opsteker.
Maandag wordt trouwens een spannende dag, want dan heb ik een afspraak met de directrice; mijn voltijds contract loopt namelijk eind deze week af, en ik heb nog steeds geen info gekregen over mogelijke verlenging. Dat ligt deels aan de bevoegde minister, die een handtekening moet zetten en daar doorgaans graag enkele maanden mee wacht, maar natuurlijk hangt het er ook mee vanaf wat ze intern met mij van zin zijn de komende jaren, en daar hoop ik maandag meer rond te weten te komen.

De tweede presentatie, vrijdagnamiddag, verliep eveneens beter dan verwacht, ik was nu toch al geoefend. Wel wat miserie met de laptop die de applicatie die ik moest tonen niet wou afspelen, maar dan snel ergens een andere laptop geleend en dan verliep alles vlekkeloos.

Deze superstressy-vrijdag zorgde wel voor een tamelijk ‘tam’ weekend. Veel slapen enzo, weinig puf om nuttige dingen te doen. Al ben ik zaterdag wel nog een uurtje gaan shoppen, en dat leverde me een superschoon kleedje op en nog een topje.

Vandaag dan de Gratis in Gent nieuwsbrief voor de komende week klaargestoomd, de laatste voor de zomer, want in juli en augustus gaat Gratis in Gent even met vakantie. Deze middag gaan bbq-en met de familie, niet echt mijn favoriete activiteit, maar best gezellig.

2 gedachten over “Oef…

Reacties zijn gesloten.