Mijn restaurant: lang leve d’Hoogeschool!!!!

Ik durfde amper hopen gisterenavond, maar toen na een veel te lang getrokken suspense Rani uit de auto kroop in Leuven en niet in Hasselt, kon ik een kreet van blijdschap niet onderdrukken. Yes! Jelle en Micheline zijn de terechte winnaars van het programma.

Alleen spijtig dat de aflevering van gisteren zo slecht was. De laatste paar afleveringen was al meer sms-melkerij dan inhoud, maar gisteren dreven ze het echt veel te ver; klungelige interviews, stomme vragen, een nutteloze show met limo’s en helicopters die twee uur duurde maar waar er nergens nog inhoud viel te bespeuren. Ik heb dus meer zitten lezen met de tv op de achtergrond dan echt het programma te volgen, want daar was het te slecht gemaakt voor.

Niettemin blijft Mijn Restaurant in zijn geheel een leuk programma, en ben ik dus supercontent voor de symathieke moeder en zoon van d’Hoogeschool.

Volgende week nog een aflevering; om te tonen wat er met de andere koppels is gebeurd. In de krant las ik al dat Oostende en Antwerpen meteen weer open gaan, en de Charlekijn op termijn ook. Wat Hasselt betreft is het nog afwachten…

En dan is de vraag nu; waar moet een mens volgende week nog naar kijken; Peking Express afgelopen, Mijn Restaurant afgelopen, en totaal geen vervangers. Ik zal een alternatieve avondvulling moeten zoeken dus. Gelukkig dat ik bezig ben in een schitterend boek… 

4 gedachten over “Mijn restaurant: lang leve d’Hoogeschool!!!!

 1. Ik heb ook al mijn hersenen gebroken over waar ik nu naar zal moeten kijken… mijn boekenkast zal uitgebreid geplunderd worden!

  En die aflevering van gisteren, dat was een regelrechte schande! Het werd ineens weer overduidelijk dat ik naar een VTM-programma zat te kijken en dat Rani eigenlijk niet kan presenteren!

  Like

 2. Ik was de laatste weken eigenlijk al afgehaakt. Enkel via de krant kon ik de evoluties nog wat volgen. Ondertussen ben ik alvast begonnen met de dvd-reeks van ‘het eiland’ erdoor te jagen, een boek op mijn nachtkastje te leggen en ja, examens leren uiteraard 😉

  Like

 3. Ik had de laatste aflevering opgenomen om dit weekend op gemak eens te bekijken: 98% ervan heb ik gewoon doorgespoeld. Juist het einde wou ik zien en dat stond er toch wel nét niet op zeker! Grmbl… Enfin, heb dan toch nog de filmpjes van de finale beelden op de site van de VTM bekeken.

  Like

Reacties zijn gesloten.