Mijn restaurant nadert de ontknoping

Morgen de allerlaatse aflevering van Mijn Restauant, het enige programma dat ons dit jaar al eens aan de tv gekluisterd hield. Morgen wordt bekend gemaakt welk koppel zijn restaurant cadeau krijgt.
Mijn stem gaat alvast uit naar Jelle en Micheline van d’Hoogeschool in Leuven. Jelle is in mijn ogen de beste kok en beiden hebben de meeste vooruitgang gemaakt.
In het verleden heb ik echter ook al voor de concurrentie gestemd, voor Stephanie en Yanaïka van Exquisa in Hasselt, meerbepaald wanneer ze tegen de arrogante Antwerpenaars van Matizze stonden. Ook zij hebben trouwens immens veel vooruitgang geboekt en staan absoluut verdiend in deze finale.

Ik hoop dus dat Leuven zal winnen, ook al gun ik de Hasseltse meiden ook hun restaurant, maar ik vrees dat Limburg zal winnen. Als je de acties zag die in Hasselt en omstreken op touw worden gezet; heuse Exquisa evenementen waar honderden mensen op af komen en het ganse stadsbestuur zijn schouders onderzet, massale sponsoring vanuit het bedrijfsleven en vooral ontelbare fans; daar konden de rode balonnetjes en de gratis wijn van d’Hoogeschool langs geen kanten tegenop. David versus Goliath als het ware. Hoe doen ze het toch he, die Limburgers!

4 gedachten over “Mijn restaurant nadert de ontknoping

 1. Vanaf dag 1 sms’te ik voor Leuven en da’s iets dat ik zelden doe ! Ook nu hebben ze mijn stem al gekregen maar idd. die Limburgers hé !
  Wij Vlaams-Brabanders zijn veel te bescheiden !
  Afwachten …

  Like

 2. mijn stem gaat uit naar leuven, omdat ik van die streek ben.
  maar ook volgens mij gaan die 2 meisjes winnen…
  we zullen wel zien 🙂

  Like

 3. Voor de eerste maal in mijn leven heb ik ook gesmst en voor Leuven, ik vind dat Limburg het net iets te veel moet hebben van de sympathie en dat Jelle en co net dat ietsje meer hebben.

  De latatse weken is de spankracht van het programma wel gedaald en lijkt het wel een aanéénknoping van “acties voor sponsors” en sms oproepen.

  Ik had het beter gevonden als ze de in de latatse weken financiële en horeca experts op de restaurants hadden losgelaten en dat die een echt advies gaven over de toekomstkansen van restaurant ipv de chagrijnige antwerpenaren die hun uitschakeling nog niet verteerd hadden.

  Like

Reacties zijn gesloten.