Vaststellingen op een maandagmiddag

– het weekend is altijd te kort.
– in de voormiddag ben ik uitgeput, ongeconcentreerd en slecht gezind, maar ’s avonds ben ik wakker en is alles ok.
– onze auto die er het afgelopen weekend écht ging zijn, en die er initieel eind april ging zijn, is er nog altijd niet.
– we gisterenavond het tweede seizoen van Lost hebben uitgekeken, en dat dit zoals jullie me hadden gewaarschuwd inderdaad minder bloedstollend was dan het eerste, maar Sawyer blijft de lekkerste brok op tv ever. En dat maakt al veel goed.
– het niet leuk is als AL je collega’s op teambuildingdag zijn in Antwerpen alwaar ze lekker gaan eten en leuke dingen doen en jij een van de drie slachtoffers bent die de permanentie moet verzorgen, zij het op niet geheel onvrijwillige basis want je hebt bedroevend veel deadlines over angstwekkend weinig tijd en elke extra werkdag is meegenomen.
– onze honden weer enorm hardnekkig zijn in het wakker houden van hun baasjes en vooral die kleine witte teef genaamd Luca me de afgelopen nachten systematich vanaf twee uur wakker maakt omdat ze liever in ons bed slaapt dan op haar eigen bed (annex megagroot en zacht hondenkussen).
– ik al veel te lang niet meer ben gaan paardrijden.
– het weer vandaag zeer klote is.
– ik niet terugdeins om eind mei op café een warme chocomelk te bestellen als ik daar de goesting voor heb.
– de treinen ook deze week dikke vertraging hebben, alweder TWINTIG minuten vandaag dames en heren, ik kom al op meer dan een uur vertraging op vier dagen tijd.

2 gedachten over “Vaststellingen op een maandagmiddag

Reacties zijn gesloten.