Wijvenweek: shoppen – the pictures

ww_logo_120x120
Gisterennamiddag voor de eerste keer dit jaar nog eens gaan shoppen. Ik snakte er echt naar. Heb me dan ook compleet laten gaan vrees ik…

Halte één: Fnac.
Gekocht: Big Blueville van Zita Swoon, Consolers of the Lonely van The Raconteurs, Allright still van Lilly Allen en Gulag Orkestar van Beirut.
cover

Halte twee: Paleis. Buit: een zwart truitje met kap en sterretjes, een zwart rokje en vooral veel topjes; een zwart en twee grijsachtige, allemaal met superleuke accentjes. Helaas niet gekocht: een supermooi kleedje; de XS wat net te strak en de M veel te groot, en een S was er dus niet meer. Nog twee andere winkels bezocht waar ze ook Skunkfunk verkopen, maar daar hadden ze het helemaal niet, laat staan in mijn maat. Ook niet gevonden: leuke t-shirts.

Bij Paleis heeft mijn wederhelft trouwens ook nog twee blitse hemdjes gekocht…

DSC00813web

DSC00812web

DSC00811web

Halte drie: Brooklyn.
Buit: nóg een topje, ook al gepast bij Paleis en daar in maat medium véél te groot (een décolleté tot letterlijk aan mijn navel is niet van mijn gewoonten), maar de XS in de Brooklyn zat als gegoten. Een zalig rood zomerjurkje en een lang jurkbloesje. EN nog gekregen van mijn teerbeminde; de meest coole tas die er dit jaar te krijgen is.

DSC00804web

DSC00803web

DSC00808web

Een hoogdag zowaar…

4 gedachten over “Wijvenweek: shoppen – the pictures

Reacties zijn gesloten.