De Vooruitgang

Op het werk is er deze week al twee keer een lange stroompanne geweest. De moderne mens is daar eigenlijk niet tegen bestand… Urenlang zonder pc, en dus ook zonder internet, mail, documenten, zonder telefoon, zonder lichten in de wc’s (die ook geen ramen hebben dus), zonder verse koffie.
Net vanmiddag had ik een vergadering met externen die iets kwamen voorstellen natuurlijk. Gelukkig had ik hen al moeten verwittigen dat de twee beamers die we hier hebben, al allebei voor andere vergaderingen waren gereserveerd, en dat we het dus anders zouden moeten oplossen. Daardoor hadden die mensen beiden een laptop bij en konden ze hun voorstellen zo tonen. Nog maar goed ook; een laptop heeft uiteraard een batterij en zo kon de vergadering nog doorgaan. In het schemerduister weliswaar, en zonder koffie of thee. Maar kom.

De uren daarvoor liep iedereen hier doelloos door de gangen, praatje slaand, bureau opruimend, oude rommel uit de stock halen en weggooien, meer viel er niet te doen. Technisch werkloos waren we, zo zonder stroom!

Een gedachte over “De Vooruitgang

Reacties zijn gesloten.