NYC baby!

Dat een mens met een keelonsteking drie dagen in ziekteverlof thuis zit en zich ellendig voelt, hoeft gelukkig niet te betekenen dat er geen zware knopen kunnen worden doorgehakt. Met de efficiëntie van Dr House doen wij dat tegenwoordig, ha!

Onze twee vakanties voor deze zomer zijn geboekt!

Eind april trekken wij een week naar New York. Na veel tijd op het net te hebben doorgebracht, veel mails gestuurd te hebben en vooral veel gewikt en gewogen is het dus beslist. We trekken een week naar The Big Apple en verblijven daar in een cosy kleine Bed and Breakfast, in een studio; eigen badkamer, kitchenette zodat we zelf voor ontbijt en lunch kunnen zorgen en dus kosten besparen en meer ruimte dan de gemiddelde hotelkamer biedt voor dat geld. Ik ben er serieus content mee. Nog zeven weken werken en het is al zo ver!

Begin september gaan we dan met de schoonouders naar een huisje in Frankrijk. Een weekje relaxen en op ons gat zitten wordt dat.

En dat is niet alles. Terwijl ik ziek lag te maffen en geheel en al van de wereld was, heeft mijn teerbeminde wederhelft eraan gedacht dat ik een enorme dEUS fan ben, en kaarten in de wacht gesleept voor hun optreden in de AB. Het was op een kwartier totaal uitverkocht, maar wij hebben kaarten. Ik ben een tevreden vrouw!

2 gedachten over “NYC baby!

Reacties zijn gesloten.