At Night

Gisterochtend. Mijn wederhelft kruipt om 6u al het bed uit, ik heb nog een dik uurtje doezeltijd. Ik kan echter de slaap niet vatten. Zo alleen in dat grote bed…
Geen probleem, ik roep de honden, en nog geen minuut later ligt er een hond tegen mijn knieholte en onderbenen aan en nestelt een andere hond zich in mijn armen, zijn kopje naast mijn hoofd op het kussen. Gezellig geslapen dat ik dan nog heb!

Vanancht dan. Vroeg gaan slapen wegens uitgeput, en om 1u maakt mijn wederhelft mij wakker "Heb je de bel ook gehoord?" Ik begin al te zeggen dat ik niks gehoord heb en dat hij maar gauw weer moet gaan slapen en vooral mij ook laten slapen, wanneer de bel nog eens gaat, en nog eens, en nog eens… Zelfs onze kotstudent komt al kijken wat er aan de hand is.
Mijn wederhelft snelt naar beneden, roept dat die eraan komt, en het blijkt de politie te zijn. DOOR onze brievenbus (!!) roept de ongeduldige agent dat het met onze auto te maken heeft. Ik word op slag ongerust, want er is al eens ingebroken in de auto en een andere keer hadden enkele vandalen gewoon voor het plezier een verkeersbord door de voorruit gestoken, maar de behulpzame doch zeer vasthoudende agent komt gewoon melden dat onze lichten nog aanstaan…Oef! 
bed

5 gedachten over “At Night

Reacties zijn gesloten.