The truth about food deel twee

De interessante docu-reeks over voeding op Canvas ging gisteravond over de link tussen voedsel en vruchtbaarheid en erotiek. "How to be sexy". Superinteressant dus!

Voor wie het niet gezien heeft, zet ik de leuke conclusies hier even op een rijtje.

 • De kwaliteit van sperma kan aanzienlijk verbeterd worden door het dagelijks drinken van minstens twee smoothies (sapjes van verse groenten en fruit) en voedsel dat veel foliumzuur bevat.
 • Afrodisiaca bestaan niet. Asperges, chocolade, aardbeien en dergelijke doen niets aan de opwinding.
 • Hetgeen je eet bepaalt de smaak van je sperma! Ook hier zijn fruit en groenten aanraders, en sterke kruiden, vlees en vis afraders.
 • Het Pre Menstrueel Syndroom (PMS) kan je aanzienlijk verminderen door je opname van calcium en vitamine D te verhogen.

Net zoals vorige week is de conclusie dus dat elke dag voldoende verse groenten en fruit aangename effecten heeft op tal van gebieden in je leven. Maar dat wisten we eigenlijk al, niet?

 

3 gedachten over “The truth about food deel twee

 1. ..staat dat overal geschreven hè.

  Over reizen: tis wat! En ik moet je groot gelijk geven: nu nog profiteren zolang we met zijn tweetjes zijn.
  Dilemma, dilemma!
  Praag was de moeite en we hebben de volledige citytrip-boek gevolgd (Wel niet buiten Praag geweest), zelfs qua eten (en iedere keer heel lekker) maar de plaatselijke bevolking wilden ons overal (zelfs in het hotel met de uitboeking) afzetten dat we het beu waren na 4 dagen. Mooie stad, maar snel zal ik er niet meer teruggaan, Barcelona daarentegen.. :o)

  Like

Reacties zijn gesloten.