Zielig?

De eerste dag van mijn laatste jaar als twintiger breng ik door op… mijn werk. Voel me een beetje zielig nu… 

8 gedachten over “Zielig?

 1. Jammer dat je verjaardag net in zo’n hectische periode op je werk valt. Is wellicht nefast voor de feestvreugde ? Probeer er toch van te genieten en eens lekker aan jezelf te denken vandaag. Een dikke proficiat !

  Like

 2. Alé alé, ne mens moet meestal werken op ne verjaardag hé! Die van mij valt dees jaar op ne zondag en ik vind dat echt niet leuk. Zondag is een verloren dag! Een dikke proficiat!!

  Like

 3. ’n Beetje laat, maar… je bent nog steeds jarig, dus: happy b-day to you, happy b-day to you, happy b-day, dear josie, happy b-day to you!

  (De melodie zul je er zelf moeten bijzingen – wees dankbaar ;-)).

  Like

 4. Bwa, hier werkt er doorgaans niemand op zijn verjaardag, maar al mijn verlof van dit jaar is op. Bovendien is het niet het werken op zich, als wel het feit dat de voorbije twee weken en de huidige week door omstandigheden de absolute hel zijn, en dat er op mijn verjaardag een héél vervelende vergadering gepland stond.
  Maar allez, er was lekkere chocoladetaart, er was een heel lief cadeautje, er waren Luca en Figo, sinterklaas is geweest op het werk, dus we mogen niet klagen…

  Like

Reacties zijn gesloten.