Trop is te veel

Ik ben aan het flippen.

Kom hier net toe op het werk voor een heel late shift. Baas blijkt nog steeds ziek, dus een geluk dat ik de vrijwilliger die er vanmorgen was had gevraagd om wat langer te blijven, tot dat ik er was. Dat arme mens is hier dus dikke vier uur moederziel alleen geweest.

Een team van zes, waarvan een nieuwe die nog niet meedraait, 2 ziek en 1 in Egypte. Dus blijven er 2 mensen over, waaronder ik, om de hele dienst draaiende te houden.

Vandaag mail, mijn andere, enige nog overblijvende collega, is ziek geworden.

Resultaat: ik sta er helemaal alleen voor. Maar de dienst moet 10 uur per dag bemand en dat kan ik onmogelijk helemaal alleen. Er is dus volk nodig om hier morgenavond te zijn. Maar we zitten met een acuut tekort aan vrijwilligers (er zijn er 3 nieuwe in opleiding, dat wel), en iedereen die kan, is deze week al één of meermaals geweest.

Ik flip compleet door. De voorbije weken zijn on-voor-stel-baar zwaar, hektisch en stresserend geweest, en nu dit. Ik ben de enige die hier nog over is om de boel draaiende te houden, en het water staat me aan de lippen.

Ik moet NU dus volk vinden, maar weet niet eens waar ik kan zoeken.

2 gedachten over “Trop is te veel

  1. Aaaargh, schuldgevoel komt naar boven! Hopelijk zijn de zieken snel niet meer ziek en wordt het terug wat rustiger. Toch alleszins tegen volgende week woensdag hé, waarvoor alvast een dikke proficiat 😉 ik noteer de datum 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.