Onderbemand

Vorige week was het hier een zottekot. Twee van de zes mensen afwezig (ziekte + vakantie in het buitenland), een is nog in volle opleiding en kan nog niet meedraaien en een andere is maar halftijds aanwezig. Reken daarbij dat vorige week via een bureau een flyer ontworpen moest worden die ten allerlaatste gisteren naar de drukker moest en dat er op dit moment allerlei dingen zowat op hun hoogtepunt staan qua drukte… Zowel mijn baas, collega als ikzelf hebben meermaals na de uren van thuis uit nog zitten doorwerken.

Een nieuwe week breekt aan. Gisteren hier tot 19u gezeten. Vandaag moet ik blijven tot 18u, gewoon omdat er iemand aanwezig moet zijn in die uren en er is gewoon niemand anders. Ik moest er dan wel maar vanaf 10u zijn.
Maar dat is buiten de baas van mijn wederhelft gerekend.
Vannacht bij de schoonouders gelogeerd zodat die twee dagen op de honden kunnen passen, en vanuit hun huis raak je enkel met de auto in Brussel. Ik moest dus meerijden met mijn wederhelft, en die moest er vandaag ten laatste om 8u zijn.

Resultaat; ik ben hier sinds 8u vanmorgen en mag blijven tot 18u. Dan snel snel naar huis, omkleden en naar de Vooruit voor een concert van Buffalo Tom. Gelukkig kan ik morgen eens wat later beginnen. Maar dan moet ik wegens opleiding ook blijven tot 21u30. Olé.

Bovendien nog cartroubles: gisteren begon er een lichtje vervaarlijk te pinken;koelvloeistof is op en zelfs niet de tijd om ergens nieuwe te kopen. Als dat maar goed komt.

Klap op de vuurpijl was de telefoon van mijn baas. Geveld door een keelonsteking. Zelf had ik zondag ook 38° koorts, maar gelukkig was de koorts en de keelpijn op maandag weer verdwenen…
Enfin, de baas komt dus niet vandaag. Wat maakt dat ik hier vandaag grotendeels alleen zit… En dat er morgen in de voormiddag misschien niemand is. Zucht…