Eindelijk weekend

Gisteren wonder boven wonder vlot thuisgeraakt. Toen ik toekwam in het station had alles vertraging, sommige treinen waren afgeschaft, en mijn trein die over vijf minuten moest vertrekken stond zelfs niet op de monitors. Ik ging al op zoek naar een alternatief, tot ik op de grote borden in de stationshal zag dat mijn trein zonder vertraging aangekondigd stond, en al over een minuut ging vertrekken. Zo miste ik bijna de enige trein die op tijd reed, lol.

Vandaag nog geen seconde stilgezeten. Twee keer met de honden gaan wandelen, gewassen, gestreken, zomerkleren verruild met winterkleren, de badkamer onder handen genomen en twee uur bij de kapper gezeten. TWEE uur, voor gewoon te wassen en knippen. Ben bovendien weer een klein fortuin kwijt. Duur dat die kapper is, man man… Maar kom, het is hier vlakbij en het is de enige kapper die niet aan mijn haar sleurt en trekt. Bovendien is het wel leuk als ze een half uur lang lof zitten te zingen over mijn haar, dat het een levenswerk is en het langste haar van de stad en zo mooi en zo gezond en zo vanalles, lol. Het is maar háár he mensen! Maar toch, het streelt het ego wel!

Reden dat vandaag zo druk is, is dat we morgen weer een ganse dag weg zijn. Het is een Greyhounds In Nood wandeling in Jodoigne: eten, wandelen, stukje taart, en dat allemaal om de kas te spijzen zodat nog meer Spaanse windhonden met hun smalle konten in de boter kunnen vallen. Want het zijn superschatjes, en ik zou onze twee verwende nestjes alvast niet kunnen missen. Ook al hebben ze me vandaag om 8u30 wakker gepiept.

By the way, maandag is het trouwens Luca haar verjaardag. Een exacte geboortedatum hebben we niet, maar maandag exact twee jaar geleden hebben we haar geadopteerd, en dus vieren we overmorgen haar vierde verjaardag…

3 gedachten over “Eindelijk weekend

  1. Gelukkige verjaardag Luca! Wat maakt het uit dat jullie haar eigenlijke geboortedag niet kennen, zelf weet Luca dat hoogstwaarschijnlijk ook niet 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.