Volgeboekt

Oef, het is vrijdagnamiddag. Dat betekent nog drieëneenhalf uur werken, dan nog een dik uur trein en het weekend kan beginnen.

Gisteren toen ik aan de telefoon met mijn ma mijn weekend schetste, besefte ik pas hoe vol ik het weer gepland heb…
Vanavond begint het alvast met de wekelijkse paardrijles van 21 tot 22u. Lees: thuis om 20u30 vertrekken en terug ergens rond 23u.

Zaterdagochtend vroeg opstaan, om 10u hebben we onze laatste film van het FilmFestival voor dit jaar. Vermoedelijk dus om 8u30 al ons nest uit, eerst de honden uitlaten, dan snel snel iets eten. Vorig weekend hebben we dat ook gedaan, en toen waren we maar om 9u45 terug van de hondenwandeling, en hebben we de auto moeten nemen om nog op tijd in de bioscoop te raken. Hopelijk kunnen we morgen ons iets beter aan de strakke planning houden.
Dan volgt er de verplichte boodschappentrip richting Colruyt, want onze frigo is al weken leger dan leeg.

Normaal gezien hadden we de namiddag en avond vrij, maar we hebben vorige week de verjaardagsbbq van mijn schoonmoeder gemist en moeten dat nog goedmaken, en toen gisteren bleek dat ik vorige maand iets had vastgelegd voor zondag maar dat ondertussen alweer vergeten was, moeten we dus zaterdag ook nog eens bij de schoonouders passeren. En nog een cadeau kopen. U kan niet meer volgen? Geen nood, ik ook niet.

Zondag dan, uitslapen, eindelijk! Ah neen… Moeten om 9u stipt aan de paardenstallen staan. We hebben ons dus ingeschreven voor een daguitstap naar De Panne. Which means dat de honden niet zo lang alleen kunnen blijven. Which means dat die ook nog eens naar de schoonouders gevoerd moeten worden (20 rijden enkele weg, dus reken maar op een uur).
VROEG opstaan dus, 9u aan de stallen, dat geeft dan meestal vertrekken ten laatste 11u, tegen 12u30 in De Panne, dan ons lunchpakket opeten in de zadelkamer van de vrachtwagen en vertrekken voor een tocht langs het strand. Ben benieuwd. Het is geleden van de middelbare school dat ik nog op het strand heb gereden… Mijn paard toen begon te schuimbekken van het crossen, dus dat was best een freaky ervaring…

Uitslapen dus, iets waar ik al een week naar snak. ’t Zal voor over een week zijn vermoed ik…

Een gedachte over “Volgeboekt

Reacties zijn gesloten.