All clear

Net het raam dichtgedaan dat hier al meer dan een week onafgebroken open stond. Kreeg het toch echt wel te koud…
En dat is dan de druppel. De zomer is nu écht wel voorbij. Ik heb trouwens al weken een herfstgevoel… Zeker nu de dagen weer serieus aan het korten zijn. De stad komt weer tot leven; de cultuurtempels ontwaken en ook de cinemazalen roepen nu precies harder dan de afgelopen maanden.

Gisteren is alles goed gegaan. Ik ben supercontent. Ik had me blijkbaar vergist, of mijn afspraak was buiten mijn weten om verzet, want ik bleek een kwartier te vroeg te zijn. Nog een kwartier langer dus nagelbijten in de wachtzaal, met radio 1 op de achtergrond en het komen en gaan van andere patiënten gadeslaan.
Uiteindelijk werd dat kwartier een half uur eer het mijn beurt was.
Tien minuten later stond ik alweer buiten, in de zon. All clear. Het probleem heeft zichzelf opgelost, en alles zag er weer mooi normaal uit. Superopgelucht en blij ben ik, want voor doktersbezoeken ben ik toch altijd nerveuzer dan ik zou willen.

In het zonnetje naar huis gestapt, gepasseerd langs de Vooruit om tickets te kopen voor het grote verjaardagsfeest binnenkort, nog een ommetje langs de bank en dan naar huis alwaar de hondjes mij superenthousiast begroeten. Het was alweer tijd om ze uit te laten.
Dan een vieruurtje, telefoon van mijn ma, enfin, ik had sinds 13u niet meer veel kunnen werken door al die toestanden.

Mijn wederhelft moest echter laat werken (zijn baas besloot te vergaderen om 18u) en dus heb ik dan ook maar doorgewerkt tot 20u en zo toch nog iets gedaan gekregen. Ik vind dat trouwens dus écht de max he, thuiswerken. Kan me veel beter concentreren, en voel me super zo tussen mijn hondjes…

Advertenties

5 gedachten over “All clear

 1. Zalig als je zo goed kan thuiswerken. Ik ben hier altijd afgeleid door vanalles en nog wat en van werken (thesislezen dus momenteel) komt er dan véél te weinig…! Ik heb zo hard te weinig discipline als er geen deadline mee gemoeid is!

  Like

 2. Thuis genieten telt dubbel hé ! Trouwens, bij de car-wash hier hebben ze een enorme stofzuiger en voor 0,50€ per beurt zuigt die alles op wat los in de auto ligt, ook hondenhaar, ik gebruik die altijd 🙂
  Groetjes !

  Like

 3. Ik ken dat gevoel, ik heb hier mijn raampje ook al terug toegedaan omdat ik lichtjes begon te bibberen. Kheb ook al mijn zomerjasjes al terug in de kast gehangen en de hersft en winter vesten er uitgehaald.. bah, kwil nog zomer!

  Like

Reacties zijn gesloten.