Lazy friday

Ik achter de pc, de honden beiden languit in onze zetel. Muisstil is het hier… Moesten ze niet in de zetel liggen, ze zouden me al lang de oren van het hoofd aan het zeuren zijn om te gaan wandelen. Maar het is koud en guur buiten, en zij liggen lekker zacht, dus kan ik in stilte mijn ding doen… Heerlijk…

20061219_0015web


De trouwvoorbereidingen bezorgen me weer grijze haren. Nog steeds geen dj gevonden. Telkens als we iemand op het spoor zijn, blijkt die niet te willen/kunnen of blijkt onze contactpersoon bijzonder onwillig. Ook de uitnodigingen vlotten niet. Om ze zelf te maken, acht ik me niet creatief genoeg. Hebben geen deftig pcprogramma of printer. Heb er vooral het geduld niet voor.
We zijn ook nog niet bij een drukker geweest, omdat we er a) geen goede weten zijn en b) ik op voorhand 80% zeker ben dat we er onze zin toch niet gaan vinden.
Wat dan? Iets bestellen via het web? Lijkt alleszins origineel en mooi? Maar hoe regel je dan die inlegkaartjes met details van de feestzaal/receptie en van die dingen… Pfffft!

Hét probleem is dan we enkel zaterdag tijd hebben om iets te doen. Maandag tot en met vrijdag is werkendag, is niet voor 20u klaar zijn met eten en afwassen en daarna vaak geen zin meer om nog creatief bezig te zijn.
Zaterdag is dan de enige dag die nog rest om iets te doen. Maar op zaterdag moet er ook naar de Colruyt/Bioplanet gereden worden, moet er opgeruimd, gewassen, gestreken, met de honden gewandeld, moet de administratie in orde gebracht, rekeningen betaald, noem maar op.
En deze zaterdag zit zelfs dat er niet in. Deze zaterdag worden we om 9u45 al verwacht op de manège voor een daguitstap naar Oud-Heverlee. Waarom we dan een ganse dag ervan tussen trekken als we zo veel te doen hebben? Wel, omdat onze huwelijksreis zal bestaan uit 4 dagtochten te paard en 2 halve dagen, en dat we dus best stilaan wat in conditie raken als we onaardse zadelpijnen en dergelijke willen vermijden (die gaan er toch zijn hoor, maar kom, een mens wil wat voorbereid zijn).

Iemand die uit de hemel zou neerdalen en blijkt een amateurdj te zijn met voortreffelijke muzieksmaak, die bovendien nog mooie uitnodigingen en menukaarten kan ontwerpen en afprinten/drukken en dit alles aan een vriendenprijsje, zo iemand zou ik in mijn armen sluiten en nooit meer loslaten…
Oh well…

De laatste dagen lijkt niks te willen vlotten. Het derde en laatst werkende hallogeenspotje achteraan onze living begaf het gisteren en we hebben geen reserve liggen, waardoor het hier behoorlijk duister is. Temeer omdat ons rolgordijn wegens kapotte koord ook al drie maanden niet meer omhoog kan. Nooit tijd om een nieuw te gaan kopen, je kent dat.
Probeer ik eindelijk op te ruimen en onze foto’s in het nieuw aangekochte fotoalbum te stoppen, dan blijken de foto’s net 1cm te groot.
Er zitten schorseneren in ons groentenpakket en ik lust dat niet.
House MD is blijkbaar afgelopen op TV. 
De trouw vreet enorm aan mijn povere spaarcenten en ik heb al maanden geen nieuwe kleren meer kunnen kopen.
Het zomeruur betekent een uur minder slaap.
And so on.

Grmf. 

3 gedachten over “Lazy friday

 1. het klinkt misshcien magertjes: maar jouw feets komt er..
  Ik heb dan wel gene problemen emt dj of uitnodigingen, MAAR het ziet er naar uit dat alles misshcien wel serieus in het water valt..Wat is eenmens dan met alles perfect geregeld?
  Relax…ben je al op poobies geweest? daar kan je leuke dingen maken en voor 6 euro zenden ze je een proefdruk..
  Het djprobleem kan ik je spijtig genoeg niet mee helpen.
  Kus
  Witchy

  Like

 2. Hey, kop op!!! Alles zal wel op zijn pootjes vallen, alleen ben je daar nu momenteel weinig mee met mijn woorden. Ik zeg altijd dat het zo moest zijn, plots komt er een superdj uit de bus en een superkaartjes idee en en…
  En hier een kleine troost: met het zomeruur komt er ook meer licht in huis en zal je minder lampjes nodig hebben 😉 Hihi, het komt wel goed!

  Like

Reacties zijn gesloten.