Update

Weinig nieuws tegenwoordig. Geen nieuws is goed nieuws I guess. Tijd voor een lijst van kleine feitjes dan.

 

– de nieuwe hond Lisa doet het goed. Er is vriendschap gesloten met mijn honden, en hoe meer honden in huis, hoe liever ik het heb. Mijn ouderlijk huis begint een beetje op een asiel te lijken ondertussen, wie had dat ooit kunnen denken.

– met mijn ma gaat ook alles goed. Bloedtest was ok. Ze is nog lang niet de oude, ze is zowel fysiek als mentaal een stuk kwetsbaarder dan ooit tevoren, maar all things considered stelt ze het erg goed.

– ons nieuw fototoestel is super, I just love it. Zondag een hele rist foto’s gemaakt van de spelende honden, nu nog tijd om ze eens op de pc te zwieren en het kaf van het koren te scheiden. En Flickr is een van de leukste speeltuinen ever!

– ik heb maffe collega’s. Ik heb de indruk dat ik momenteel een van de stabielste/normaalste/geestelijk gezondste van de dienst ben, en dat is best wel een rare vaststelling. De wereld hier lijkt geregeerd door medisch begeleide voortplanting, miskramen, antidepressiva, slaappillen, andere pillen, echtscheidingen, weirde nieuwe relaties, grote en kleine levensvragen. Het is echt weird om anderen zo te zien worstelen, daar waar ik vroeger altijd diegene met de grote vragen was.

– minder dan 4 maanden tot 7.7.7. Kostuum wederhalft is in orde, maar nog veel te veel andere zaken niet. Erg frustrerend om mensen te contacteren (dj, uitnodigingen) om dan geen reactie te krijgen, terwijl je het idee hebt dat alles ohzo dringend is en die minkukels eigenlijk al hadden moeten reageren nog voor de mail verstuurd was.
Nog niet naar schoenen gezocht, nog geen idee van uitnodigingen, nog geen dj, nog geen menu, nog geen vanalles.

– ik verdraag tegenwoordig niks meer. Misselijk na twee koppen koffie, soms zelfs zonder koffie, van nog maar naar iets te kijken. Grmbl.

– schoonzus nog steeds erg zwanger, bijna 6 maanden ver ondertussen.

– Harry Potter en de orde van de feniks is crimineel spannend. Nooit eerder waren de treinritten aangenamer. Een mens zou bijna met plezier gaan werken…

 

3 gedachten over “Update

  1. Zoals hierboven, meteen hetzelfde idee: zijn het trouwkriebels of zwangerschapsvlinders? 😉
    Hoedanook, maak er een fijne lentedag van!

    Like

  2. geen zwangerschap. Heb gewoon een aanleg voor misselijkheid, heb dat al sinds ik een kind was, ik lijd dus al 28 jaar aan ochtandmisselijkheid 😉 Het ene moment is het gewoon beter dan het andere 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.