Luca hier bijna 1 jaar…

Het goede nieuws: de keelpijn is over!
Het slechte nieuws dan? De keelpijn laat zich vervangen door een verstopte neus, het gevoel dat er een oude, stoffige dweil in mijn sinussen gepropt zit en een kriebelhoest.

Wat doet een mens op zo’n verkouden baaldag? De oude biogroenten van vorige week verwerken tot soep. Met als resultaat home made volledig biologische knolselder-wortel-preisoep. Heb meteen een gigantische pot vol gemaakt, zodat ruim de helft in de diepvries kan. Noodrantsoen. Voor volgende week. Want op 2/11 worden mijn 4 wijsheden chirurgisch verwijderd en met al de horrorverhalen die ik op het net al heb gelezen over bont en blauwe en zeer gezwollen kaken en de onmogelijkheid om vast voedsel te eten, voorzie ik mij dus maar met een kleine zee aan soep…

Gisteravond was het leuk. Wanneer je met een onbekend iemand afspreekt, kan dat serieus tegenvallen, maar kan dat ook best meevallen. Gelukkig was het gisteren optie 2. We bleken voldoende gemeen te hebben om de avond rustig keuvelend en lachend door te brengen. Lachend wegens de grappige punten van overeenkomst, zoals een deathmetalverleden, zodat je herinneringen kan ophalen aan al die megagrote Tshirts waar je toen mee rondliep, de hopen cd’s die je gehoord nu niet meer aankan, de kleerkast met enkel zwarte kledij, enfin, het was dus erg gezellig… En wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar…

Wat dit weekend zal brengen, weet ik nog niet. Momenteel heb ik vooral zin om in de zetel te liggen zielig zijn.

Zondag is het alvast feestdag, want dan hebben we Luca 1 jaar. We hebben geen geboortedatum van haar, dus dan is haar adoptiedag maar meteen haar verjaardag, en gaan we ervan uit dat ze zondag 3 jaar wordt. Ons klein venijn, ben zo onnoemlijk gelukkig om die neurotische lieve gekke galgo al een jaar (wat vliegt de tijd) in huis te mogen hebben. Een dag vol verwennerijtjes dringt zich op!

IMG_0561_bewerkt1web2

7 gedachten over “Luca hier bijna 1 jaar…

 1. Laat je niet afschrikken door die horrorverhalen! Ik ben ze ook alle vier kwijt en op dag 2 at ik al gewoon lasagne. Het ergste wat kan gebeuren, is dat je er ff als een paasei uitziet (ze binden een handdoek met ijs rond je hoofd, tégen de zwelling) en niezen en geeuwen, kan wel eens lastig zijn, maar dat is het zowat!

  😉

  Blij dat de blind date is meegevallen! En een dikke proficiat met de ik-ben-hier-een-jaar-verjaardag van Luca!

  Like

 2. is een fotoshoot voor haar ik-ben-hier-een-jaar-dag wel een cool idee?
  Een diva als zijzelf wenst toch niks meer dan massa’s aandacht ofwel?
  En die verkoudheid? Die gaat over na de kietelhoest. Pas nu besef je hoe zalig het is om gezond te zijn hé?

  Like

 3. eerst en vooral: proficiat aan de B Day Dog
  En om je gerust te stellen: in maart heb ik de mijne laten verwijderen.
  De operatie was wat lastig (ze maken u wakker in een ijskoude kamer) maar nadien heb ik geen greintje pijn gehad (wel veel ijs op gelegd

  en van die feminsten?
  Heb er net een boek over gelezen (fatwa over een engelse vrouw die trouwt met een islamiet met bijhorende problemen, meppen en weinig rechten enzo) en da vind ik altijd raar. Hier in belgenlandje kan ik het me amper voorstellen. En van die gelijke lonen. Ik zit in een raar beroep he, in de sociale sector zitten de lonen praktisch gelijk.
  Maar t is wel natuurlijk een feit dat vrouwen nog bij sommige mannen als tweederangsburger gezien worden (maar die verwijder ik zorgzaam uit mijn vriendgroepje dus heb ik er weinig last van ;D )

  Like

Reacties zijn gesloten.