Filmfestival: leuk, maar druk…

Woensdag dus 3 films gezien; Brick hier al besproken, First Love en Loudquietloud, waarvan de bespreking volgt.
Gisteren was het dan de beurt aan Transylvania (gratis voor de omwonenden, vandaar de vele oude mensen vermoed ik, maar betalend voor ons, arme stakkers cinefielen), een bijzonder vreemde film met getormenteerde personages en de mooie maar barre Roemeense landschappen, overgoten met een fikse scheut zigeunermuziek (en de eerste die komt zeuren dat zigeuner een scheldwoord is, die doe ik iets).

Vanavond is het even pauze, niet van willen, maar van moeten, onze paardrijlessen zijn in de winter altijd op vrijdagavond, niet de meest geschikte avond, maar er viel weinig aan te doen…

Morgen beginnen we er dan vroeg aan, om 10u de eerste film (gratis dankzij Stad Gent) en dan overdag niets, om toch wat tijd over te hebben voor andere dingen. ’s Avonds laat pikken we dan nog een tweede film mee, en zondag staan er ook twee op het programma.
Tussendoor staat er ook nog een restaurantbezoek gereserveerd (Siciliaans, lekker, en we hebben wat te vieren) en wie weet ook nog een bezoek naa de schoonouders.
Veel slapen zal er dus niet bijzijn, ben trouwens nu al behoorlijk moe, maar hey, ’t is maar eens per jaar FilmFestival!

2 gedachten over “Filmfestival: leuk, maar druk…

Reacties zijn gesloten.