Lady in the water

The shoes are mine! Zaterdagochtend eindelijk naar de winkel (zoals beschreven na een week reikhalzend uitkijken naar) en op vijf minuten tijd was het geregeld. Ze zaten als gegoten… Mooi mooi!

Helaas was dat meteen het hoogtepunt van het weekend, en was de rest dus niet veel soeps. In de Fnac nog een cadeautje gekocht voor mijn mama, die ondertussen chemo nr twee goed te boven aan het komen is en ’s avonds Lady in the water gaan bekijken, de nieuwe M Night Shyamalan.

 

Ik ben nogal een fan van zijn films moet ik zeggen. Van de vorige, The Village, werd gezegd dat het weinig soeps was, maar ik was het daar absoluut niet mee eens. Heel mooie film vond ik dat. Wat Lady betregt, hebben de criticasters deze keer meer recht van spreken vrees ik. Geen slechte film, maar ook niet eentje die echt bijblijft. Een leuk sprookje, met een mooie rol voor de waternaimf Story, en soms grappige momenten. Maar dat is het dan ook.

Zondag bestond uit familiebezoeken, eerst de schoonouders, dan de ouders. Omdat mijn wijsheidstand weliswaar veel minder pijn doet, maar nog steeds zo opgezwollen staat als een kwartelei, is vast voedsel nog steeds geen optie. Hier spreekt een vrouw die al anderhalve week leeft op soep, soep, soep en puree, en dat valt dus niet altijd mee. Al helemaal niet als je om 14u bij de schoonouders toekomt waar iedereen dan nog lekker aan tafel zit…

Morgen breng ik nog eens een dagje door bij mijn ouders. Kan ik mijn mama nog een beetje helpen met de alledaagse dingen. Engel die ze is, heeft er er ook voor gezorgd dat haar nieuwe tandarts mij morgen in zijn drukke agenda heeft geperst. Tenzij er een groter noodgeval zou tussenkomen that is. We zien wel. In elk geval moet er toch nog eens gekeken worden naar die wijsheidstand, want genezen doet die dus nog niet echt, en ik ben de soep stilaan beu…

6 gedachten over “Lady in the water

 1. Ik vond de film al even zwak als de Village. Nog een geluk was de hoofdacteur, Paul Giamatti, het enige wat de film recht houdt. Ams ik tijd heb schrijf ik er nog wel een review over.

  😉

  Like

 2. Ik vond de film verre van slecht, maar tegelijk ver verwijderd van de twee meesterwerken van Shyamalan. Een beetje te veel twijfel tussen echte horror, een Tim Burton sprookje, een meer campy aanpak,…
  Entertainend.

  Like

 3. Hey

  heb de film ook gezien. Ik ben naar de film geweest met de instelling het is een Night Samahaldinges film dus dan viel de film wel mee.
  Ik dacht we dat ik meer ging verschieten ma alle ja.
  Goh het is zoals een Burton film he; je bent er voor of tegen. Zelden is er een tussenweg.

  Like

 4. dat je tandartsbezoekje hielp daar ik zondag geen kwartelei meer zag zitten, allee ’t viel me niet op dusja 🙂
  Ivm Eiko: JA! Maar ik denk dat doordat Maarten (vriendje) toen ie doodop was, es uitgevlogen is tegen mij over Eiko “als diejen stoemen ond nu ni pist hé… IK ga ni opstaan he vannacht” enzovoort, dat er ook eventjes sprake was van wat angst voor die plek… Bij die uitbarsting zei ik hem wel dat dat niet hielp, integendeel dat ’t zo nog ’n dag langer zal duren, een stuurde hem weg, maarja, al telaat… Ze zal dat misschien geïnterpreteerd hebben als “durf hier ni pissen hé” ofzo?
  Geen idee. Allee, gisterenavond deed ze er niks meer maar deze ochtend opnieuw ’n mooie plas met wat aarzeling nadat ze had gezien dat Maarten haar ontbijt had klaargezet op m’n buro! Straks nog eens proberen… Nu moet er ook wel iets vasts beginnen aan te komen…
  En Ja, wij zijn koppig, maar daar Eiko de kroon spant volgens U, span ik ze nog meer! Want ik won!!! Als ik iets wil dan ga ik er dus voor, anders valt m’n koppigheid wel nog mee, net zoals die van Eiko, flexibel behalve op sommige momenten, dan erg erg koppig!
  We zien vanmiddag dus wat t geeft hé…
  Duim mee aub!

  Like

Reacties zijn gesloten.