Morrissey komt naar de AB

Gisteren kreeg ik een mail van de AB in mijn inbox die direct mijn aandacht wist te trekken. Op 27 augustus (over amper een maand dus) komt Morrissey naar België. Voor het eerst in 12 jaar ofzo (volgens Studio Brussel). En mijn wederhelft heeft gisterenavond nog kaarten besteld! Ha!
Ok, die dingen kosten meer dan ik doorgaans wil uitgeven aan een concert (€38), maar het is in de AB, toch wel de leukste zaal van het land (ik begrijp eigenlijk niet waarom, kan die niet makkelijk Vorst uitverkopen? Of overschat ik zijn fans zo?).

Ik ben absoluut geen fan van het eerste uur, daar ben ik ook gewoon te jong voor (en in mijn puberteit mocht de muziek voor mij ietsje harder zijn), maar de laatste 5 jaar ben ik toch onder de indruk geraakt van deze man, en zijn live dvd ziet er behoorlijk goed uit, dus ik ben echt benieuwd! En content!!

5 gedachten over “Morrissey komt naar de AB

  1. Tja, € 38 is eigenlijk spotgoedkoop in vergelijking met andere artiesten. € 90 voor Bruce Springsteen bv. Concert tickets worden duurden en duurder. Ik denk met weemoed terug aan de dagen dat ik bv Prince, Tom Petty, Inxs heb gezien voor 700 a 900 fr.

    Like

  2. €38 is voor mij toch een limiet, kan me niet voorstellen dat er een artiest bestaat die me meer waard is. Heb net op de Feesten elke dag supergoeie muziek gezien en dat volledig gratis, dus waarom bepaalde supergroepen nog alleen maar rijker maken, die hebben het helemaal niet nodig. Mij zal je niet zien in het Sportpaleis. Maar de Ab, daar gaan we graag naartoe…

    Like

  3. tja, iéts moet het verlies aan cd-verkoop compenseren, denken jullie ook niet? En gezien tickets nog steeds niet gratis gedownload kunnen worden…

    Like

Reacties zijn gesloten.