Time flies, ondertussen wonen we al een ganse week in ons huis… En vandaag voel ik me plots compleet uitgeput: pijn in alle spieren (zelfs in mijn voeten, geen idee waarom), constant slaperig, keelpijn, oorpijn, ik heb het gevoel dat ik gerust een week aan een stuk zou kunnen slapen…
 
Er zijn echter nog 1001 dingen te doen, er is nog een ganse hoop uit te pakken, maar ik vind er de moed niet meer voor (ondertussen moeten we immers ook terug gaan werken en dat slorpt al de weinige energie op), dringende beslissingen over ramen en radiatoren dringen zich op, wc moet geïnstalleerd en welke dag vallen 5 brieven met administratieve rommel in de bus.
 
Echt veel tijd voor leuke dingen is er helaas nog niet geweest, en als er tijd is, wil ik alleen maar slapen vrees ik. Vandaag is het dan weer werkdag…
 
Doch niet getreurd, want hier en daar staan er best wel leuke dingen in de agenda. Volgende week is het immers het huwelijk van een goeie vriendin. Ik heb haar vrijgezellefeest al moeten missen door de verhuis, maar het avondfeest laten we niet aan ons voorbij gaan. Verder staan er ook familiebezoeken gepland (iedereen wil ons huis zien)(al weet ik niet goed of dit wel bij de leuke dingen moet gecategoriseerd worden!). Vakantie zit er helaas niet in, maar omdat de ‘schoonouders’ zoveel jaar getrouwd zijn, mogen we in november allemaal mee voor een mid-week centerparcs. Na wat zeuren hebben ze er bovendien het park uitgekozen waar een manège is, zodat ik lekker vaak kan gaan rijden. Want voor de rest valt er in zo’n ding natuurlijk weinig te doen. Maar de vakantie zal toch deugd doen denk ik!
 
Gisterenavond laat hebben we ons wasmachien in gebruik genomen. Ik heb van de week nog een verse lading was naar mijn ouders gebracht, mijn ma zit daar niet mee (we hadden toen immers nog geen droogrek, strijkplank of strijkijzer), maar de ‘schoonmoeder’ is daar iets hardvochtiger in en weigert nog te wassen. Dus heeft Teerbeminde de koe bij de horens gevat en zelf eens een wasje gedaan. Tot onze grote verbazing is het nog gelukt ook.
De kracht van ons gloednieuw wasmachien verbaasde wel, die stond zo luid te trillen dat het wel leek of er een helicopter overgevlogen kwam (het ding staat op de 2e verdieping). De buren zullen het geapprecieerd hebben denk ik!
 
En donderdag mag ik mijn eerste proefpakket van biogroenten gaan afhalen. Nu we verhuisd zijn en een grotere frigo en diepvries hebben, heb ik een groentenabonnement genomen. Eerst dus een proefpakket, en als dat meevalt kunnen we dat blijven doen.
Wat we gaan eten, kan je dus hier zien 🙂 http://www.dewassendemaan.be/
 
Voor de rest weinig schokkends te melden, of toch, deze week al 3 spinnen tegengekomen in huis. Vanochtend zat er een echt monsterexemplaar op de vensterbank. Bah, ben er nog altijd niet goed van, ben echt doodsbang voor die beesten…
 
Misschien dat we volgende week eens naar de Lokerse Feesten gaan, maar dat zal wat van het weer afhangen, want nu is het me wat te kou en te grijs. Where has the summer gone???

2 gedachten over “ 

 1. veel kijken bij een verhuis… Mijn zus is ook verhuisd naar een appartement en daar hetzelfde verhaal!
  En spinnen zijn gruwels 🙂

  Like

 2. De zin om uit te pakken komt wel opduiken als je ’t kotsbeu bent van uit dozen te leven…

  Hier komen ze binnenkort (eindelijk) de verwarming installeren. Stel je voor! We gaan warempel eens thuis een douche kunnen nemen, met warm water nog wel!

  Anyway, zo’n biogroentenpakket is een aanrader! Vooral de recepten die je erbij krijgt, zorgen voor héél wat afwisseling. Hier organiseert de bioboerderij binnenkort een cursus vegetarisch koken.

  🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.