I’m gonna do you in…

Eindelijk nog eens toegang tot het net, en dus tot de blogs, veel meegemaakt en dus te vertellen, maar geen seconde tijd. Druk, hektisch, deadlines, werk, vragen en verwachtingen alom.
 
Ik zal me dus moeten beperken tot het snel neerpennen van enkele trivialiteiten (bestaat dit woord?) en de essentie van de dingen zal weer moeten wachten (als hier al ooit enige essentie te rapen valt that is).
 
1. Er komt een kernoorlog aan tussen ondegetekende en mijn Duitse bovenbuur. Gelukkig zijn het de laatste maanden in het appartement, want die mens maakt me het leven zuur. En ik het zijne, fair is fair. Ik kan de radio niet aanzetten of meneer (die blijkbaar thuiswerkt) begint als een driftige os te stampvoeten. Onbeleefd vind ik dat. Kan daar niet tegen. Word daar gestresseerd van. Slecht gezind. Dus dan zetten we de muziek zeker niet af. Meneer vond Ultrasonic 7 maar niks, geen nood, cd’tje eruit, ander cd’tje erin, de nieuwe Admiral Freebee, ingezet met mega basgeluid. I’m gonna do you in. Do I make myself clear you … (in te vullen met scheldtermen naar keuze).
 
2. Dat stuk bovenbuur is trouwens allesbehalve een stil, rustig en bescheiden persoon. Hij en zijn madame stappen als olifanten, slaan op 5 minuten tijd soms meer met de deuren dat een normaal mens in zijn gans leven, stommelen de godganse dag de trap op en af en maken buffelgeluiden wanneer ze… juist ja…
 
3. Appartement ergernissen deel 2: de huisbaas claimt 3 maanden huur als opzegvergoeding. Dat is niet wettelijk. In het contract staat 1 maand. En dat is me al teveel. Het is trouwens al de tweede keer tijd dat die mens ons teveel geld vraagt, bij de huurindexering heeft hij een soortgelijk truukje proberen uithalen (200 euro meer vragen dan waar hij recht op heeft). Dus dan doen we onze termijn uit, en blijven we tot wanneer het contract officieel afloopt, eind juli, en krijgt hij geen eurocent opzeg. Dan hebben wij ineens een royale 3 maanden om in ons huis te werken, no stress!
 
3. Paardrijden in een plensbui is nog wel leuk. Al moest ik spontaan aan Travis denken…
 
4. Gisteren is de broer van Teerbeminde voor de 2e keer vader geworden. Nina heet de nieuwste telg in het geslacht. Die broer is dus exact even oud als ik. Nu ja, enkele uren ouder. Behoorlijk raar, ik zie mezelf nog niet met 2 dochtertjes… Van’t weekend dus op kraambezoek!

5 gedachten over “I’m gonna do you in…

  1. niet wettelijk, wat een afzetters sech!
    Ons bovenburen, een jong koppel, hebben regelmatig ruzie, meestal tegen een uur of 12- half 1 ’s nachts! En zij begint dan hysterisch te wenen en dan horen we hem vloeken. Verhuizen voor ons is geen optie want het is van ons.. Maar hopen dat ze ook een uitkijken voor een huis ofzo :oD
    proficiat met je ‘tante’-schap.

    Like

Reacties zijn gesloten.