Observaties

Net even de zoektermen bekeken waarmee onschuldige (?) internetters hier terechtkomen. Vaststelling: die zijn een pak normaler dan enkele maanden geleden. Mensen komen hier niet meer voor gore seks, maar voor info over muziek, dieren en wijsheidstanden! Heb ik over die laatste dan al zo vaak gezeurd? It must be…
 
Het Eiland zaterdag was weer hilarisch! Al twee afleveringen op rij dat het een geweldig goed niveau haalt. Die geschminkte new-wave Alain, de opgefokte en een beetje creepy Drets, de heel erg creepy en irritante Bucky, de woudklapper Sammy,…
 
Zondag lekker geluierd. Zelfs niet buiten geweest. Gewoon genieten en niks doen! Ondertussen Het Geslacht De Pauw meegepikt (waarom begint die Tine niks met Maarten, vééééééééééél mooier dan die vieze Tom)(ik leef mee, je ziet het)(Reynebeau met voedselvergiftiging was ook wel grappig), en Witse natuurlijk.
 
Vandaag arbeiten, en straks naar de AB, naar het verjaardagsfeestje van Duyster (met oa Low).
 
Vanmiddag in de vieze smeltsneeuw gelopen. Ik haat vieze smeltsneeuw!
 
Dit weekend geplaagd geweest door een bende van 3 of 4 mannelijke Duitsers in het appartement boven het onze. Ik haat Duitsers! Ze bevestigden alle clichés… Enkel de pinhelmen hadden ze thuisgelaten. We hadden deze eer te danken aan het feit dat er een ingeweken Duitser dat appartement bewoont, samen met een westvlaamse olifant (die ’s nachts met deutsche grundlichkeit onderhouden wordt, aan de buffelachtige oerkreten af te leiden). Ik ging op mijn blote knietjes de heer danken omdat we over een paar maanden kunnen verhuizen. Nu hopen dat de nieuwe buren niet nog veel erger zijn natuurlijk!

4 gedachten over “Observaties

  1. duitsers…en buffels…euhm 🙂
    eiland was zalig en alain in new-wave look so great!!! idd ik leefde met hem mee waar is de tijd dat fuiven ten misnten og fuiven (duister, zweet en hypnotiserende electro… )waren dan onnozel dansfeestjes vol truttige vrolijkheid.

    Like

  2. volgt nog…!
    Het eiland is zowat de meest grappige reeks die het scherm teistert. Zoveel dubbele en driedubbele bodems, grappig en herkenbaar voor alle kantoorfreaks!

    Like

Reacties zijn gesloten.