Concertnieuws!!!

Jipie, morgen mogen we naar 1212 pop, een concert waar bijna mijn volledige verlangslijstje van de Belgische alternatieve muziek present zal geven! En voor het goede doel dan nog!
Wat heb ik hier naar uitgekeken. Nu ja, hopelijk valt het niet tegen, want op zo’n benefiet spelen ze dan vaak maar een nummertje of twee. Maar het zou ook bijster interessant kunnen worden, en dan denk ik aan originele samenwerkingen, duetten, nieuwe nummers, originele covers,…
Met Tom Barman & Guy Van Nueten, Stef Kamil Carlens, Flip Kowlier, Mauro, A Brand, Das Pop, Bjorn Eriksson, Tom Pintens, Mintzkov Luna, An Pierlé & Koen Gisen en Bolchi op het podium zal ik me allicht niet vervelen!!!

6 gedachten over “Concertnieuws!!!

 1. ik kon niet aan kaarten geraken, kheb geen visa of zo en via de website van den vooruit konde enkel maar met creditkaartjes betalen. Nog kaarten over?

  Like

 2. Neen, helaas. Tenzij je de kaart die we voor CMS gekocht hebben, wil hebben aan een woekerprijsje *grijns*

  Grapje hoor, CMS zou het me denk ik niet in dank afnemen…

  Like

 3. indeed ik zou jullie allen vierendelen, ik heb nu die rottigheid op verzoek van de “firma” opgekuist en nu zouden ze mijn duurverdiende kaart nog verpatsen ook! damn!
  haaha!
  cms
  ps: well yeah ‘tis natuurlijk wel jammer dat dafke dus niet kan komen…’tis een troost dat er toch nog eniggzins een waardevol blogger werd uitgekozen om mijn kaart aan te verpatsen 😉

  Like

 4. Als de bovenstaande uitdrukking nog niet bestond, dan heb ik ze net uitgevonden omdat ze van toepassing is op jou! Er gaat geen week voorbij of er staat wel een cultureel evenement op jouw agenda. Respect!

  Like

Reacties zijn gesloten.