Zeeland

Jipie, na veel gedoe en wachten zijn we vandaag te weten gekomen dat ons hotel dan toch geboekt is. Vrijdag vertrekken we voor 4 dagen naar Zeeland. Een streek verkennen die ik niet ken, en vooral relaxen! Ik heb het -zoals reeds herhaaldelijk gezegd- echt wel hard nodig. We laten ons dan ook verwennen in een (hopen we) leuk sterrenhotel met sauna, gratis fietsen, leuke kamers, vlakbij het strand. Eens goed uitwaaien en tot rust komen!
Onze vakantie naar Toscane van de zomer was immers super, maar ook heel erg vermoeiend, en voor de rest hebben we amper verlof gehad, dus het is nu echt wel tijd om even van al de beslommeringen (huis!) los te komen en gewoon wat te genieten.
Verslag volgt over een paar weken, want na ons weekendje neem ik nog gewoon wat vakantie ook.
 
Het shoppen gisteren was leuk. Eerst zoals gevreesd niets gevonden, en ik begon al behoorlijk gefrustreerd te raken, dan de Inno binnengewandeld en daar paste alles wat ik eruit haalde als gegoten! Plots veel te veel leuke kleren! Gelukkig heeft mijn mammie bijgesprongen en een aantal dingen betaald als kerst/nieuwjaars/verjaardagscadeau. Wat dan ook wel inhoudt dat zijn de kleren mee naar huis heeft genomen en dat ik ze pas in ontvangst ga kunnen nemen wanneer de gelegenheid waarvoor ze gekocht zijn, zich ook effectief aandient. Maar ik kan wel wachten…
Ik heb wel niet alles gevonden wat ik wou hebben (geen leuke rokjes meer gezien! Dat vraagt om bijkomende shopexpedities!), maar al bij al ben ik tevreden. Enkel op het einde van de dag uit een schoenenwinkel gaan lopen omdat de blonde (no offence) babe-achtige mokkeltjes tergend traag waren en ook al was de winkel bijna leeg blijkbaar niet tot bij ons raakten. Neen, ik ben niet van de geduldigsten. En het hele interieur van die winkel begon me op de zenuwen te werken (het chi-chi achtige met witte leren zeteltjes en dus de dito winkelmeisjes). Dan maar naar andere winkel en daar verliep alles vlotter dan vlot!
 
Gisteravond ook op bezoek bij onze notaris, om eens wat info te vragen rond die verkoopsakte. Ik was nog nooit bij een notaris geweest. Heel plechtig allemaal, in een prachtig ingericht oud herenhuis, zo mooi dat je bijna niet durft te bewegen. De notaris zelf leek ook wel een schappelijke kerel. To be continued in januari!

5 gedachten over “Zeeland

  1. was echt heel tof: rustig, veel mooiere stranden dan in België (geen lelijke dijken met dito hoogbouw), leuke oude stadjes, lekker (vegetarisch) eten, heerlijke sauna en stoombad. Helaas nu nog geen tijd voor een volwaardig verslag, maar dat volgt dus wel nog eens…

    Like

  2. Wij gaan op 10/12 ook enkele dagen naar Zoutelande/Walcheren. Laat eens weten hoe het daar is en waar we zeker en vast eens naar toe moeten gaan!

    Prettige vakantie!!!

    Bloggroetjes,

    Like

Reacties zijn gesloten.