Bijna vakantie

Gisteren Carnivale gezien op Canvas. Echt een prachtreeks. Al diegenen die het niet volgen, hebben ongelijk. Ok, na zo’n aflevering kan je totaal niet volgen, en tóch is het geweldig!
 
Morgen gaan we naar de stad waar de heer CMS zijn weekends doorbrengt. Het is daar namelijk dogshow en het leek ons wel wat daar eens naartoe te gaan. Ik heb zo’n show nog nooit gezien. Wel spijtig dat een van de rassen die we ons zouden aanschaffen (we willen er 2) er morgen niet bij zullen zijn.
Enfin, we zijn daar dus dan, en dan kunnen we waarde heer CMS ineens professioneel gaan ‘ambeteren’…
 
Maandag komt mijn ma op bezoek. Zij wil nieuwe kleren, ik wil nieuwe kleren, wat betekent dat we ons in een dol shoppingavontuur zullen storten. Langs de andere kant vrees ik daar een beetje voor. Het zit zo, als ik gewoon door de winkels struin en eigenlijk niet echt op zoek ben naar kleren, dan zie ik overal de leukste kleren hangen en kom ik met tassen vol thuis. Wanneer ik echter ga shoppen met de expliciete intentie vanalles te kopen (ik heb te weinig truitjes! Ik heb zo’n mooie schoenen gezien! Ik heb dringend een broek nodig! Ik wil gewoon heel erg graag shoppen!!!) wordt het vaak een erg frustrerende ervaring en vind ik weinig of niks… We’ll see!
Zo’n shop-manieën komen bij mij trouwens in vlagen… Misschien ook maar goed (financieel gezien dan he).
 
Valt het jullie trouwens ook zo op dat de straten tegenwoordig een grote freakshow zijn? Om van de stations nog maar te zwijgen. Als je daar een kwartiertje staat en gewoon de mensen bekijkt (en liefst ook afluistert) zie je echt de gekste dingen…

3 gedachten over “Bijna vakantie

 1. dat zou dus echt iets voor mij zijn! 😉
  maar ik hb gisere enkel een fragment gezien al zappend…
  ik volg geen sereis eigenlijk behaklve ‘thuis’..yeah I’m ashamed…
  :p
  enne jah morgen in mijn town, we zien wel hé!!!

  Like

 2. Ja, ik kan ook soms een ganse dag in stad rondlopen en niets vinden… Maar da’s niet gejammerd… Dan ga ik mijn lievelingswinkel binnen, en zie ik 2000 dingen die ik zeker wil… Dus, de mama is hier zowiezo altijd haar geld kwijt ;o)

  Like

Reacties zijn gesloten.