Lang weekend!!!

Het is natuurlijk lang niet allemaal kommer en kwel, want er staat een lang weekend te trappelen voor de deur (al mag het pas over een paar uur binnen).
Wat staat er dan te gebeuren? Zaterdagochtend op een voor een zaterdag veel te vroeg ochtendlijk uur, worden we bij de (zoveelste) bank verwacht om eens te polsen wat zij voor ons kunnen doen wat betreft een lening. Hopelijk komt er eens iets uit de bus.
De rest van het weekend is nog een onbeschreven blad, waarvan ik vermoed dat we er wel zonder veel problemen in zullen slagen die te vollen met leuke activiteiten.
 
En dan wordt het maandag! En op maandag staat er nog eens een concertje op de agenda, nl Ozark Henry. En daar kijk ik nu eens enorm naar uit. Ik ben helemaal te vinden voor ’s mans nieuwe cd, en live heb ik hem al een keer of twee heel kort aan het werk gezien, dus het vooruitzicht van een volledig concert staat me echt wel aan.
Ook al moeten we daar helemaal voor naar West Vlaanderen (andere concerten al uitverkocht, beetje traag gereageerd) en is het een beetje duur (21.50 euro per kaart, allemaal om de bankrekening van de heer goddaer te spijzen).
 
Tot slot wil ik nog iets zeggen over de slimste mens ter wereld. Ok, het is na datum, maar beter laat dan nooit nietwaar. Er was de heisa rond La Greet, maar ik wil een lans breken voor een andere finalist, nl Rik Torfs. Persoonlijk heb ik enorm gesupporterd voor den Torfie. Zo’n man zijn er in Belgïë nu eens veel te weinig. Intelligenter dan al de IQ’s van doorsnee voetbalploeg opgeteld, over alles een interessante en spitse mening hebbend, en gezegend met een van de beste humoristische talenten sinds Monty Python. I just love the guy! Beter dan 10 greets op de beecken!

2 gedachten over “Lang weekend!!!

 1. Kweet niet of je van t gentse bent, maar Ozark komt binnenkort (moet exacte datum nog s nakijken) helemaal gratis en voor niets optreden in t forum van Fnac Gent! Tis maar dat je t weet 🙂

  En wat die Zita Swoon betreft:
  Ik vond life = echt afschuwelijk slecht en helemaal niet zita swoon…
  Maar meningen verschillen zeker?
  Ik ben allang blij dat ze terug op het (voor mij dan) juiste pad zijn! 🙂
  Heb jij ze al live gezien sinds de nieuwe cd?

  Like

Reacties zijn gesloten.