Big steps into a bright future … (we hope)

Rustig weekendje achter de rug, op bezoek bij vrienden van teerbeminde, wat geshopt, intentie om The Village te gaan zien, maar bleek uitverkocht.
 
Voor de rest kruipt 80% van onze tijd en aandacht in ons nieuwe project…. Groot project, belangrijk project, veel-bepalend-project,…  House-hunt! Sinds twee weken heeft de microbe ons goed te pakken en doen we niet anders dan alle mogelijke websites, immokantoren en krantjes analyseren. We maken ellenlange wandelingen om alle buurten te prospecteren, houden discussies over wat kan en wat niet, wat essentieel is en wat minder, voor en tegens, mogelijkheden en onrealistische dromen, hoop en frustraties…
Door dat project is het vorige en ook wel dringende project natuurlijk compleet naar het achterplant verhuisd: zijnde een vakantie regelen in Wales ergens half september-oktober. Na enkele weken enthousiast lees- en opzoekwerk zijn alle mooie brochures, outprints en resigidsen op een hoopje beland en ontbreekt de zin me daar weer op te smijten… Zal nochtens moeten gebeuren, want we willen echt wel op vakantie!
Nu ja, ik ben dan wel een vrouw, maar in de verste verten geen ‘multitasker’, dus alles op zijn tijd en waar ik het meest zin in heb eerst, haha…

4 gedachten over “Big steps into a bright future … (we hope)

 1. blij dat je het zelf zegt! dat er ook vrouwen zijn die niet alles tegelijk kunnen!
  net zoals er mannen zijn die wel alles tegelijk kunnen! gelijk ik!
  héhéhé! ik wens je veel succes in de house-hunt!
  mouse-hunt ook ! goed opletten hé als je iets koopt! 😉
  enne “the village”…I’m only three weeks out of the place! so??? ;-)))
  cms

  Like

 2. verplaatsbare woning, niet ruim maar kan uitgebreid worden, airco aanwezig, postmodernistische kubusvormige look, moet weg wegens grotere doos gevonden. Prijs overeen te komen.

  Like

 3. daar ga ik dan!
  sniff! I’l be missing you and the others…
  but keep an eye on my blog ok?
  thanx!

  see you!
  cms

  ps al ik iets laat weten dan moet je dat in de commentaren op mijn blog maar publiceren…
  ALS ik iets laat weten, ok?
  you’re the best!

  Like

 4. De koopjeskrant is voor ons wel interessant gebleken, maar dan wel de versie online.

  Ik heb mij laten vertellen dat de zoekertjes daar eerder op staan. Vandaar dat het al eens durft gebeuren dat iets al weg is, als je zélf belt!

  Veel succes! I know what you’re going through!

  😉

  Like

Reacties zijn gesloten.