Mijn arm hoofdje lijkt geplet tussen twee molenstenen (ik he

Mijn arm hoofdje lijkt geplet tussen twee molenstenen (ik heb beetje hoofdpijn dus) dus als mijn getyp vandaag nog minder klaar is dan anders, ziedaar een goeie uitleg.
 
Een erg middelmatig weekend achter de rug, bestaande uit werken en vluchten voor de hitte. Om op de vluchtplaats te ontdekken dat het daar weliswaar koeler is dan thuis, maar toch ook weer te warm om de nog resterende weekenduren op leuke wijze te vullen. Enfin, uiteindelijk dus gewerkt, geslapen en onder de bomen liggen soezen, me verdiepend in vakantielectuur.
 
Na het weekend kwam dan de helse maandag, niet zozeer van gebeurtenissen, dan wel van temperatuur. Gekluisterd aan de zetel liggen hijgen als een vis op het droge, het moet ongeveer zo zielig geweest zijn… Ik verhuis niet naar Afrika bij deze, of een ander tropisch oord! ’s Avonds het huis uitgevlucht op zoek naar vertier en verkoeling, enkel om erachter te komen dat het ten eerste buiten amper koeler was en dat ten tweede de rest van de stad hetzelfde idee had, waardoor alles gevuld was met een zwetende mensenmassa en er van afkoeling noch vertier sprake kon zijn.
Amper geslapen, wel gediend als voedsel voor de muggen…
 
Gisteren was het echter al een pak beter, ik verwelkomde de regen met open armen, had bijna van pure vreugde aan mystieke regendans opgevoerd, ware het niet dat ik er geen ken.
Gisteravond waren de terrasjes dan ook weer erg aangenaam toeven, een klein glaasje amaretto bracht me bovendien in een licht contemplatieve stemming en met de vuurspuwer (echt!) en het geroezemoes op de achtergrond was de wereld best een sprookjesachtige plek…

2 gedachten over “Mijn arm hoofdje lijkt geplet tussen twee molenstenen (ik he

  1. Eindelijk kunnen we des nachts weer ademen, genieten van een briesje op ons lichaam. Regen hoeft voor mij naochtans niet persé. Hierbij bestel ik voor de komende maanden (ja ook voor sept aangezien ik dan eindelijk verlof heb) een mooie 23 tot 25 graden. Meer moet dat niet zijn!

    Like

  2. vannaocht was het even warm als anders en ik werd wakker met dikke bulten op mijn dij…ik heb de mug dan ook traag geplet en de dikzak kraatke met een afschuwleijk geluid op mijn poste en mijn kostbaar bloed spatte er in een ongelofelijk dikek druppel uit :((((
    sniff

    Like

Reacties zijn gesloten.