Hebben jullie je allemaal door mijn lange verslag heen geplo

Hebben jullie je allemaal door mijn lange verslag heen geploegd (or not)? Geef toe, ik heb mijn best gedaan he!
Ondertussen zijn we alweer 5 dagen terug in het land, dus weer 5 dagen waarover ik jullie kan onderhouden (terwijl een collega in de achtergrond in een euforisch lied uitbarst, maar dat kan ik helaas niet met jullie delen).
 
Maandagavond in een zaal met welgeteld 3 toeschouwers (me, my loved one en de Pakistani van de nachtwinkel waar we 2 minuten tevoren onze cola hadden gekocht) naar de nieuwe Harry Potter gekeken. Ik kan hem iedereen aanraden. Twee en half uur echt genoten en meegeleept in de magische en deze keer vrij donkere wereld van onze kleine tovenaar. Leuk, spannend, en dus gewoon betoverend. Twee keer plezier dus omdat we de supercommercie van de Kinepolis hebben vermeden en ons genesteld hadden in een verouderd doch gezellig zaaltje. (Ik had na de laatste 3 crazy kinepolis bezoeken op korte tijd gezworen die vervloekte zalen minstens 6 maanden te mijden en ik ben vastbesloten woord te houden.)
 
Dinsdag een terrasje gedaan, maar verjaagd door de hysterische studenten/meisjes links en rechts van ons, I swear, ik kon mezelf niet meer horen denken (giechel-hysterische gil- “jaaaaaa, en ik heb nu een aansluiting voor een wasmachien”-bewonderende kreten). Dan maar een eindje door de zich stilaan in duisternis hullende stad gestapt en daarna achter de tv gekropen om op Canvas een fascinerende docu van de middeleeuwen te bekijken (nog helemaal in de culturele vakantiebui).
 
Woensdag me nog eens helemaal overgegeven aan het fenomeen shoppen. Geweldig leuke en supercomfortabele schoenen gekocht (eigenlijk gekregen van mijn ma, dubbel zo leuk), en een veel te dure doch onweerstaanbare trui. Verder aangezien de hitte vooral veel op terrasjes gezeten. Des avonds nog ene gedronken mit Herr CMS himself.
 
En vandaag de eerste dag weer aan het werk.
*diepe zucht*

2 gedachten over “Hebben jullie je allemaal door mijn lange verslag heen geplo

  1. Ach, ’t is weer voorbij. Maar als ik het zo lees, heb je een pracht van een vakantie gehad. En nog een paar dagen om alles te laten berusten, en in je eigen omgeving. Wat wil je nog meer?

    Bloggroetjes,

    Like

  2. help dear buddy! I’m feeling so sick…all of a sudden :((((
    toch niet het virus van mijn pa…shit…dat belooft…shit… :s

    Like

Reacties zijn gesloten.