Summer’s here

Zaterdag nog eens een ferm stapje in de wereld gezet. Kort na de middag een vriendin gaan afhalen, ons stulpje laten zien, en wat gaan shoppen. Ik was die week al gaan shoppen (o decadentie) dus ik heb niks meer gekocht, maar vooral het gezellig bijpraten lachen was erg leuk. We hadden elkaar alweer te lang niet meer gezien. In de stad opvallend veel Berner Sennenhonden gezien. Je weet wel, die op St Bernards lijken, maar dan in het zwart, met wit en soms een beetje bruin. Niet echt een evidente hond (groot, speciaal karrakter), maar je ziet ze meer en meer. En die dag, op een zaterdagnamiddag op een drukke winkelstraat, heb ik er zeker 6 verschillende gezien. Echt raar…

’s Avonds afgesproken met mijn lief en beste vriend, iets gaan drinken, lekker gaan eten (Sicilaans, heb een pasta gegeten met pijnboompitjes, rozijnen, tomaten en verse basilicum, ongelofelijk lekker was dat, daar gaan we zeker eens terug!), en dan nog iets gaan drinken, en nog iets, en nog iets,… Iedereen bleef echter braaf van de alcohol af. Wat geen afbreuk deed aan de sfeer hoor, ik heb me bij momenten een kriek gelachen! En raar volk dat er op straat liep, er was blijkbaar een fuif, en de tienermeisjes stroomden toe, de een al grappiger gekleed dan de ander. Kan leuk zijn, de mensen bekijken!

Tegen half 2 ofzo kreeg iedereen een dip (waar is de tijd dat die dip pas om 6u kwam! Zou ik mijn kamer in rustoord De Eeuwige Jachtvelden alvast reserveren?) en zijn we maar doorgegaan.

De dag erop werden we verwacht voor de eerste BBQ van het jaar. Believe it or not, ik ben geen fan van dat soort pensvulfestijnen. Als veggie is de geur niet bepaald een streling voor de zintuigen, en eeuwen aan tafel zitten schransen zegt me zoal weinig. Maar het duurde niet zo heel erg lang, het was supermooi weer en het smaakte best wel lekker. Heb me dus wel geamuseerd!

Vandaag werken, dus ik mis Boer zoekt vrouw! Niet leuk! Ik zie dat nogal graag… Heb dan maar mijn ma ingeschakeld en die zou het opnemen. Vorige week zat ik met mijn pronostieken van wie elke boer zou kiezen, redelijk juist. Ik vond het ook allemaal wel goeie keuzes. Alleen boer Jan, die had beter dat andere meisje genomen. Denk ik. Maar ja, ik ben geen boer, dus weet ik veel!


Een gedachte over “Summer’s here

  1. yeah it was delicious in “il cortila” welbekend bij Panda ook, al is zer nog nooit geraatk wegens altijd overvol, normaal moet je’r idd reserveren…it’s my magic presence that did it! ;-))))
    ja heb geslapen tot de middag sjonge..was echt moe, maar vond het een van de leukste avonden! ;-))))
    thanx buddy
    cms

    Like

Reacties zijn gesloten.