The easterbunny has left te building!

En, wie heeft er zich allemaal een (halve) indigestie gegeten aan paaseieren?

Ik niet!
 
Nu ja, ik eet eigenlijk alle dagen wel chocolade, en ik heb de voorbije paasdagen gewoon niet meer gegeten dan anders. We hebben wel de nodige eitjes en andere chocoladedingen gekregen, zodat we nu wel een voorraadje hebben waarmee we wel een aantal weken zullen toekomen. We hebben eigenlijk nog nooit chocolade moeten kopen, steeds wel voor de een of andere gelegenheid gekregen!
 
Gisteren al wat genoten van het zonnetje, zalig lenteweer was het! Na veel te lang stilzitten binnen eindelijk nog wat beweging in de buitenlucht, ’s avonds was mijn vermoeid lijf me uiterst dankbaar. Maar vandaag is het dus weer Belgisch grijs en zitten we weer binnen aan de bureau…
 
De paasfestiviteiten vielen goed mee, beide families gecombineerd op een dag: middageten en koffie op de ene plaats, avondeten op de andere, en voor een keer waren we overal perfect op tijd, een unicum! ’s Avonds nog mijn schemerlamp verhuisd, nu de auto leeg was paste ze er eindelijk in. Wel een heel gedoe, zo’n grote staanlamp meesleuren, maar ze is er geraakt en geeft zelfs nog licht. Zo is mijn eerste staanlamp namelijk gesneuveld, van mijn eerste naar mijn tweede kot verhuisd en onderweg de geest gegeven…
 
Morgen afgesproken met een vriendin van vroeger, heb ze al zeker 6 jaar niet meer gezien. En op die tijd kan een mens enorm veranderen he. Ben dus erg benieuwd, geen idee wat ik moet verwachten!

2 gedachten over “The easterbunny has left te building!

  1. Prettig weekend, enne don’t worry, dat supergevoel bij het samenwonen gaat wel over, zenne *grijns* Geniet van het voorzichtige zomerweer dit korte weekendje!!

    Like

Reacties zijn gesloten.