Groot nieuws

Er zijn al maanden veranderingen op til in mijn leventje. Grote veranderingen. En toch heb ik er op dit blogje nog met geen woord over gerept. Waarom weet ik niet. Misschien omdat ik onlangs ben geconfronteerd met de onveiligheid van communicatie via het internet, wat je wantrouwiger maakt. Maar de pot op met alle mensen met slechte bedoelingen, dit is tot nader order nog steeds mijn blogje dus kan ik hier perfect op schrijven wat me bezighoudt!
 
Dus grote stap in aantocht, en wel: samenwonen!
Ja, je leest het goed. Josie woont nog steeds onder de veilige vleugels van haar mammie en pappie en heeft nu besloten dat het tijd is om daar eens vanonder uit te kruipen en de eigen vleugels uit te slaan. Door jaren van kotbestaan in het mooie Leuven (zucht, wat mis ik die stad) is er al wel danig met de eigen vleugels geklapperd en geflapperd, maar echt op eigen poten staan kun je het studentenbestaan toch bezwaarlijk noemen. Maar het heeft me wel al veel bijgebracht.
Dus ja, over een paar weekjes volgt de grote stap, en nu zitten we midden in de chaos van de voorbereiding. Aangezien mijn lief noch ik erg getalenteerde planners zijn, kan je wel degelijk van een chaos spreken, maar we raken er wel. En wat niet voor de verhuis geregeld raakt, doen we wel nadien, het is hier immers België, het is niet alsof we in de brousse van honger zullen omkomen…
 
Bij deze, iedereen die tips heeft hoe de dingen wel, dan vooral niet aan te pakken, ze zijn welkom!
 
Josie-die-toch-een-klein-beetje-drempelvrees-heeft-maar-langs-de-andere-kant-razend-enthousiast-is

3 gedachten over “Groot nieuws

  1. jaj eindleijk je vluegeltjes uitslaan! ‘twerd tijd! ;-)))
    enne zolang ik maar niet van honger en dosrt omkom op jullie housewarming (hint hint!!! i wanna be there!!!) is ‘tgoed, voor de rest, jullie overleven die chaos wel! Im’ sure!!!
    cms ;-))

    Like

Reacties zijn gesloten.