Weinig inspiratie

… dus ik hou het voor vandaag bij enkele korte bemerkingen.
* gisteren Sergio en Xandee in de Laatste Show. Haar eurosong gedoe is aanvaardbaar -binnen het genre- maar elke keer als ik die op tv zie bekruipt me een vraag: is die bruine huidskleur made in zonnebank of heeft die exotisch bloed?
 
* gisteren ook gezien: de nieuwe mama. Heel leuk programmaatje vind ik dat. Enkel de wannabee babe van een dochter werkte me op de zenuwen. Nu ja, niet echt, had er eerder wat medelijden mee… Het was duidelijk dat het kind genoot van de aandacht en alles deed om een extra seconde in beeld te komen: dansen (oftewel wiebelen met haar koopwaar), zingen (poging tot), in de zetel hangen en lief lachen, in beeld staan en lief lachen, kuisen en lief lachen (in de mooiste kleren), haar ondergoed tonen,…
 
* waarom sta ik er op het werk de laatste weken zo vaak alleen voor? Word er redelijk overwerkt van… Door samenloop van omstandigheden lijk ik tegenwoordig nog de enige die hier ’s avonds zijn broek zit te slijten and I don’t like it!
 
*die leraar/directeur/rare pipo die dat meisje haar haren heeft geknipt is een freak. Vandaag in de krant “het uiterlijk is niet belangrijk” en “moesten ze bij mijn zoontje een been amputeren, DAN zou ik wel eens met die leerkracht willen praten”. Van hoeveel realiteitszin getuigen dit soort uitspraken…?
 
* straks iets drinken met de heer CMS, hopelijk wordt het weer leuk.
 

Een gedachte over “Weinig inspiratie

  1. en, voor alle duidelijkheid…ik ben het niet die daar zo stom voo rde lesn komt piepen van waar blijft die Josie nu??? :p:p
    lol

    en wat die zoektermen betreft…op de mijne komen ze ook nogal via rare hoor sjonge jongen…
    lol

    Like

Reacties zijn gesloten.