Leuk testje, gezien bij Casperke

ZelfbeschouwendGevoeligReflecterend Je komt vaker tot jezelf en tot je omgeving dan de meeste mensen. Dat doe je ook nog eens heel grondig. Je hebt een bloedhekel aan oppervlakkigheid: je bent liever alleen dan dat je aan prietpraat mee moet doen in gezelschap. Maar je relaties met vrienden zijn zeer sterk. Zij geven jou de innerlijke rust en harmonie waar jij zo naar verlangt. Je vindt het niet erg als je voor langere tijd achtereen alleen bent. Je snel vervelen zal je dan ook niet. http://www.abasconsult.com/nl/tests/tekening/overzicht.htm

4 gedachten over “Leuk testje, gezien bij Casperke

 1. Muziek heeft voor mij Universele Waarde. Niet de boodschap eracher, maar het spel van noten en klank zijn voor mij het belangrijkst. (en het helpt dat ik me ver houd van alle geruchten die de ronde doen over Rammstein, en dat ik niet al te veel moeite doe de teksten te beluisteren. Maar de haartjes in m’n nek gaan wel raar doen over datgene dat ik reeds hoorde.) Ik vind vooral de klank van die woorden magisch.

  Like

 2. ik heb het testje eens geprobeerd, maar der waren er drie (!) waar ik echt nie uit kon kiezen zijnde:

  *Romantisch
  Dromerig
  Emotioneel

  Je bent een zeer gevoelig persoon. Je weigert pertinent om de dingen vanuit een somber perspectief en te rationeel te bekijken. (–> that’s true!) Wat je gevoelens je vertellen is des te belangrijker voor je.(–>that’s even more true!) In het leven moet je af en toe ook eens lekker kunnen “dromen”.(–>we zijn er helemaal!)
  Je stoot de mensen af in je leven die alleen maar rationeel en sceptisch zijn en totaal geen gevoel voor romantiek hebben. Je zal nooit toestaan dat er ook maar iets of iemand in de weg zal staan om een leven te leiden vol emoties en een grote variëteit aan stemmingen.
  *Zelfbeschouwend
  Gevoelig
  Reflecterend

  (die uitleg ken je al natuurlijk :p)

  *Beide benen op de grond
  In balans
  Harmonieus

  Jij hecht veel waarde aan een natuurlijke stijl en vormen van liefde die zo ongecompliceerd mogelijk zijn. Mensen bewonderen je, omdat je altijd twee benen stevig op de grond hebt staan en dat is ook de reden dat ze van je op aan kunnen.
  Je geeft de mensen die je na staan zowel een veilig, als een vrij gevoel. Mensen vinden je warm en menselijk. Je wijst alle overdreven en afgezaagde mensen (en dingen) van de hand.(–>als je ’t maar weet) Ook sta je sceptisch tegen modeverschijnselen. Jij vindt dat kleding zo praktisch en onopvallend mogelijk ontworpen moet zijn. (–> bingo!)

  toch in enigszins gerangschikt in volgorde van belangrijkheid. Welja, ik ben nu éénmaal nie voor één gat te vangen é 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.