Nathalie

Ik ben best wel in mijn nopjes, heb een erg fijn weekend achter de rug!
Vrijdag zat het allemaal wat tegen, te veel stress van het werk, vervelende mensen, maar de spanning en het onaangename vielen ’s avonds gaandeweg van me af. Eerst lekker lang relaxen, luieren, gewoon genieten, en dan een paar leuke activiteiten! Zaterdagnamiddag met Cms afgesproken om iets te gaan drinken. Uiteindelijk zijn we ook iets gaan eten, bij Mc Donalds nog wel, omdat ik al een eindje een rommelende maag had en nergens iets kon vinden dat me aanstond van eten, en van het rondlopen op zoek naar iets leuks met een lekkere snack werd ik almaar hongeriger en ook wel humeuriger, dus toen we na een half uur bij Mc Donalds aankwamen had ik zelfs daar trek in… Maar daarna nog gezellig iets gaan drinken.
Toen Cms ons toen verliet om in ander gezelschap te gaan smullen bij de een of andere Indiër, zijn mijn lief en ik naar de film gegaan, naar Nathalie. De stations staan vol met affiches van een van de paaldansende actrices, wat misschien een beetje een vertekend beeld geeft van de film. Hoe langer ik erover nadenk, hoe beter ik de film vind; facinerend, goed geacteerd, interessant, onderhoudend. Wat mij betreft een aanrader! Er zit alleszins wel wat diepgang in… Het enige nadeel is de domme kop van Gerard Depardieu, maar zelfs dat kan de film niet verpesten 🙂
Grappig detail, op de rij voor ons in de zaal zaten 2 bourgeois koppels… Zou die film hen extra raken, of zouden ze het gewoon een uiterst interessante film vinden zonder iets van herkenning of angst…?
Zondag dan de benen gestrekt voor een wandeling.
Vandaag helaas weer veel te vroeg uit de veren, maar gelukkig waren de files een pak minder erg dan vorige week en reden ook trams en trein vlot, en geraakte ik makkelijk en vroeg weer in mijn oude vertrouwde boerendorp.
In de namiddag dan met mijn ma en grootouders een koffietje gaan drinken, zowel mijn ma als mijn opa verjaren/zijn dezer dagen verjaard. Niets wereldschokkend, wel heel gezellig.
En vanaf morgen weer de werkweek, ik vraag me af of er werkelijk mensen bestaan die daarnaar uitkijken. Het zal wel niet…?

Een gedachte over “Nathalie

Reacties zijn gesloten.