Al een beetje beter…

Na enorm veel slapen en in de zetel liggen uitgeteld te wezen, voel ik me toch al een pak beter. De ergste symptomen hebben maar een drietal dagen geduurd, maar voel me toch nog alles behalve fit, ben blij dat ik vandaag nog thuis mocht blijven en volgende week verlof heb. Ik was vergeten hoe taai en verraderlijk de griep kon zijn. En hoe enorm moe een mens daarvan wordt. Slapen, soezen, met een oog films kijken (en dan nog vooral kinderfilms a la Babe en Harry
Potter of de 101 Dalmations…), tot veel meer was en ben ik eigenlijk nog niet in staat. Raar!
 
Maar voel me dus toch al pakken beter en er staat me -hoop ik toch- een erg leuke week te wachten. Leuke activiteiten, de rest van de kerstshopping, Lord of the Rings 3 gaan bekijken, kerstdinees op verschillende plaatsen, lekker uitslapen en relaxen,… Mmmmm 🙂
 
Verder nog gepland: een avondje naar de Kerstjumping van Mechelen. Ben vorig jaar een dagje gaan kijken en dat was toen heel erg leuk: spannend, gezellig, helemaal in de paardensfeer,… Hopelijk wordt het dit jaar ook weer tof.
 
Niet erg veel inspiratie (en dat is dan nog een understatement), dus ik ga het hierbij laten. Bedankt voor de erg lieve reacties op mijn vorig ziek-berichtje! Echt fijn!

3 gedachten over “Al een beetje beter…

  1. Hallo,
    ik heb een probleempje.Kent u iemand soms die NU in de Nekkerhal kerstjumping zit?
    Want ik wil vandaag nog gaan maar de ticket’s zijn bijna uitverkocht en je moet ze terplaatse kope.en wij wonen te ver,zo als we dan daar zouden aankomen na 45min. rijden is wel niet tof. Zo ken je iemand die zich daar NU bevindt kun je me de gsm-nummer dan geven?Dan kunnen die de ticket’s al gaan. afhalen!,dankudankudankudankudankudankudankudankudanku!!!
    DANKU VOOR DE MOEITE! DUIZEND MAAL BEDANKT!!!!!!!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.