weinig te melden vandaag

Maar we doen toch ons best…
 
Gisteren stukje Laatste Show gezien, best grappig. Een van de gasten van Hooverphonic ontpopt zich tot een echte kok, terwijl de enige vrouw in het gezelschap kijkt alsof ze het in Keulen hoort donderen. Uitermate leuk!
Als toemaatje 2 wicky in een heel leuke versie, heb er echt van genoten, kreeg zelfs kippevel. Het viel me op hoe die Geike echt gegroeid is, zowel qua zangeres als qua frontvrouw. Ze stond er echt. En supermooie stem. Ooit eens in een interview met haar gelezen dat het nummer eigenlijk heel bitsig is, in de originele versie valt dat eigenlijk niet op, in de versie van gisteren des te meer… Zit er vandaag nog mee in mijn kop!
 
Eerder op de dag familie-aangelegenheden. Lees: samen met de ouders op bezoek bij de grootouders. In Sint-Truiden een gezellig koffiehuis ontdekt. Stijlvol van inrichting en origineel van kaart: verschillende soorten koffie, versbereide pannekoeken, taart, en een heuse vegetarische kaart met 3 of 4 verschillende opties, wat al heel wat is! Was onder de indruk. Bovendien bleek de koffie speciaal uit Costa -Rica te komen, dat willen we toch graag geloven van de vriendelijke zaakvoerder, en het was ook écht een superlekker tasje koffie! Heel zacht zonder flets te zijn! Veel beter dan de brol die je soms voorgezet krijgt op café… Ik kan het iedereen aanraden, het heette Passage of iets dergelijks.
 
Voila, that’s it for today!

Een gedachte over “weinig te melden vandaag

 1. we want more! :p
  héhé , bij u is ‘tprecies ook een drukke dag geweest, bij mij ook…
  beetje groogy! jij doent nog iets leuks vanavond?
  ikke nog niet goed weet :s lol
  cms

  Like

Reacties zijn gesloten.