Eindelijk, de terugkeer van de VAKANTIE

Ben supercontent! Morgen vertrek ik voor 4 daagjes op vakantie, naar Normandië. Eindelijk nog eens een echte vakantie, in het buitenland. Ben de afgelopen jaren nog wel eens een paar dagen in België weggeweest, maar het is al jaren geleden dat ik nog eens buiten onze grenzen ben geraakt. En dat terwijl ik heel graag, en vroeger eigenlijk ook vaak op reis ga….
Dus ben echt wel blij dat ik nu weer die kans heb.
Heb best wel nood aan een leuke reis!
 
Het is allemaal nogal snel geregeld, boekje doorbladeren, leuk hotelletje kiezen, boeken, vertrekken. Ik zet hier alvast een foto bij van het hotel. Zeg nu zelf, het ziet er knus uit he!
 
Wandelen aan zee, shoppen, dingen gaan ontdekken en bekijken, relaxen, het staat allemaal op het programma. Ben in mijn nopjes! Nog 4u werken en het weekend kan een aanvang nemen.
Ik neem ook mijn fototoestel mee, dus wie weet komen er nog wel fotootjes op de blog 🙂 Al kan ik niet garanderen dat het snel zal zijn, ik doe er meestal lang over om een filmrolletje op te krijgen en dan nog eens binnen te brengen om te laten ontwikkelen.
 
Dus een supergoed lang weekend aan iedereen en tot volgende week!!!

3 gedachten over “Eindelijk, de terugkeer van de VAKANTIE

  1. Heb Normandië gedaan met een autocar. Interessant om ook eens de oorlogskerkhoven te bezoeken.
    Ik vertrek morgen naar Torremolinos (Sp).
    Veel reisgenot.

    Like

  2. da vind ik nu straf se, ik vroeg verdomme meer als een half jaar om op vakantie te gaan, en nu gaat ge met iemand op vakantie, die je nog geen 2 maanden kent. nu weet ik genoeg.

    Like

Reacties zijn gesloten.